UP Bootcamp - Personlig træning på hold

Hos Unlimited Performance tilbyder vi 8 ugers Bootcamp-forløb til kvinder i Aalborg. Vi hjælper kvinder med at blive stærkere, tabe fedt, stramme kroppen op og føle sig fantastisk tilpas. Vores personlige trænere Anne og Pernille vil hjælpe dig med at opnå dine mål med et personligt træningsforløb på hold.

Det får du med i dit 8 ugers træningsforløb:

  • 8 ugers træningsforløb for kvinder (mulighed for 8 ugers overbygning)
  • 16 timers personlig træning på hold af maks 8 kvinder
  • Træning i private træningsomgivelser
  • 2 træningsprogrammer
  • 8 ugers kostpensum og 5 kostopgaver
  • Målinger (fedtprocent og muskelmasse) samt logbog
  • Personlig tilbagemelding på din indsats hver uge
  • Støtte og motivation fra 7 andre kvinder og din træner

Pris: 3600 kr.

Tilmeld

NÆSTE BOOTCAMP STARTER MAN D. 9 MARTS

Morgen: 6.00-7.00 eller 7.00-8.00 Formiddag: 10.30-12.00 (Baby Bootcamp) Eftermiddag 15.10-16.10 eller 16.20-17.20 eller 17.30-18.30

Sådan fungerer dit Bootcamp-forløb hos Unlimited Performance

Et UP Bootcamp-forløb henvender sig til alle kvinder, der vil lære at styrketræne med god teknik, stramme kroppen op, tabe fedt og føle dig fantastisk tilpas. Du bliver en del af et unikt fællesskab, hvor vi deler sejre og succeser, støtter og motiverer hinanden til at nå vores individuelle mål!

Træning på hold

Træning på hold

Du får personlig træning på hold 2 gange om ugen, sammen med maks 7 andre ligesindede kvinder. Du vil lære at styrketræne rigtig med frivægte, håndvægte og kettlebells på dit niveau, hvor alle kan være med.

Træningsprogram

Træningsprogram

På Bootcampen træner I det samme træningsprogram med individuelle tilpasninger, som er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts.

Kostopgaver

Kostopgaver

Du skal igennem en serie af kostopgaver, som introduceres 1 opgave ad gangen. Opgaverne er simple at følge og passer ind i din livsstil. Opgaverne skifter hver 14. dag, så du har tid til at få skabt nogle vedvarende vaner. Flere gange om ugen modtager du forslag til, hvordan du kan løse din opgave.

Målinger og logbog

Målinger og logbog

Vi følger hele tiden med i processen, også uden for de 2 træningstimer sammen pr. uge. Du skal registrere din indsats med dine daglige kostopgaver i en online logbog, som du vil modtage personlig feedback på. Ved opstart og afslutning får du samtidig målt din fedtprocent og muskelmasse med en kropsscanner.

8 UGERS BOOTCAMP 3600 KR

DU SPARER OVER 50 PROCENT I FORHOLD TIL ET PERSONLIGT FORLØB

Hvad er UP Bootcamp?

Hvad er UP Bootcamp?

UP Bootcamp er et 8 ugers personligt træningsforløb, hvor du får personlig træning på hold 2 gange om ugen sammen med 7 andre kvinder og kostopgaver, der skal løses på daglig basis.

Du kommer til at træne på et mindre lukket hold i vores private træningslokaler, Hold 1: mandag og onsdag kl. 6.00-7.00, Hold 2: mandag og onsdag kl. 7.00-8.00, Hold 3: mandag og onsdag kl. 10.30-12.00 (Baby Bootcamp), Hold 4: mandag og onsdag kl. 15.10-16.10, Hold 5: mandag og onsdag kl. 16.20-17.20 eller Hold 6: mandag og onsdag kl. 17.30-18.30.

Træningen er individuelt tilpasset og er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts. Du vil lære at styrketræne korrekt med frivægte, håndvægte og kettlebells på dit niveau. Hver måned vil du endvidere modtage et nyt træningsprogram.

På UP Bootcamp handler det om at ændre vaner. Det betyder: INGEN stramme kostplaner! Du vil således hver 2. uge modtage en kostartikel, som beskriver den kostopgave, du skal udføre på daglig basis. Flere gange om ugen modtager du en mail med forslag til, hvordan du kan løse din opgave. Du skal gennem forløbet registrere din indsats i et online logbogskema, hvor du én gang om ugen modtager en personlig tilbagemelding på din indsats.

Du bliver en del af et socialt fællesskab, hvor alle kan være med, og hvor du vil få en masse inspiration, motivation og forpligtelse til at implementere de nye vaner. 

Anne Søndergaard

Din coach under Bootcamp

Anne Søndergaard

Jeg har lige så længe, jeg kan huske, været optaget af fysisk aktivitet. Siden jeg lagde konkurrencegymnastikken på hylden i 2011, har jeg været optaget af fitness og træning. Kombinationen af manglende resultater med diverse holdtræningsformer, og at jeg fandt ud af, at det at løfte tunge ting er sjovt og udfordrende, er jeg i dag optaget af vægtløftning og styrketræning. Derfor tog jeg i 2013 på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg uddannede mig til fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund, og i 2013 påbegyndte jeg min Bacheloruddannelse i Idræt. Jeg har desuden en brændende passion for sund mad og madlavning. 

Din coach under Bootcamp

Din coach under Bootcamp

Pernille Tøsti

Jeg elsker at være i bevægelse dagen lang, og jeg har mange års erfaring indenfor forskellige sportsgrene. De sidste 8 år har jeg mest været optaget af træningsformen crossfit, som er en funktionel træningsform bestående af elementer indenfor vægtløftning, styrketræning, gymnastik og konditionstræning. Jeg har i 2014 og 2015 deltaget til Regionals (crossfit’s svar på europamesterskaberne) som konkurrenceatlet på team, og jeg har derudover deltaget i mange nationale konkurrencer i årernes løb. Jeg motiveres af at træne målrettet imod mine mål, og jeg har erfaret at hvis man arbejder hårdt for at nå sine mål, så skal det nok lykkedes!

Læs mere om Pernille

GÅ TIL STYRKETRÆNING MED 7 ANDRE KVINDER 2 GANGE OM UGEN

VIL DU VÆRE MED? KOM OG MØD OS TIL EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Bootcampen er for alle kvinder uanset niveau og alder

Vi glæder os til at få dig med på holdet

Priser

Hos Unlimited Performance kan du altid booke en gratis samtale, så vi kan snakke om dine mål og forventninger, inden du booker din plads på Bootcampen. Du har mulighed for at dele betalingen op i månedlige rater.

Hold 1 - Morgen

Mandag og onsdag

06.00 – 07.00 

Starter i uge 11

Træner: Anne Søndergaard

 

3600 3600 kr. Pr. 8.uge

Hold 2 - Morgen

Mandag og onsdag

07.00 – 08.00

Starter i uge 11

Træner: Anne Søndergaard

 

3600 3600 kr. Pr. 8.uge

Hold 3 - Baby Bootcamp

Mandag og onsdag

10.30-12.00

Starter i uge 11

Træner: Anne Søndergaard

 

3600 3600 kr. Pr. 8.uge

Hold 4 - Eftermiddag

Mandag og onsdag

15.10 – 16:10 

Starter i uge 11

Træner: Anne Søndergaard

3600 3600 kr. Pr. 8.uge

Hold 5 - Eftermiddag

Mandag og onsdag

16.20 – 17:20

Starter i uge 11

Træner: Pernille Tøsti

3600 3600 kr. Pr. 8.uge

Hold 6 - Eftermiddag

Mandag og onsdag

17.30 – 18:30 

Starter i uge 11

Træner: Pernille Tøsti

3600 3600 kr. Pr. 8.uge
Fortsæt din udvikling

UP Bootcamp - Next Level

Fortsæt din udvikling

Fortsæt med at være en del af fællesskabet på UP Bootcamp Next Level.

UP Bootcamp Next Level er 8 ugers overbygning på UP Bootcamp, hvor vi tager din træning til det næste niveau. Alle deltagere er vant til at træne på Bootcampen, og der arbejdes videre med mere komplekse øvelsesvarianter med større grad af individuelle tilpasninger og udfordringer på alle niveauer. UP Next Level holder dig forpligtet med 4 nye daglige opgaver, du vil fortsat modtage personlig feedback på din indsats samt være en del af det motiverende fællesskab. På UP Next Level får du endnu flere værktøjer og strategier til at opnå og vedligeholde en sund, stærk og velformet krop. 

Baby Bootcamp

Baby Bootcamp

Baby-Bootcampen kan du træne sammen med din baby og max 5 andre mødre og deres babyer mandag og onsdag kl: 10.30-12.00. Bootcampen vil hjælpe dig igang med træning igen efter fødslen og tilbage til en bedre form. Træningen kommer til at bestå af styrketræning med frivægte, kettlebells, håndvægte og din egen kropsvægt, og alle øvelser vil være tilpasset dit niveau. Da det er din baby, som er i fokus, er der mulighed for, at træningen kan tages i det tempo, som din baby tillader det. 

I forhold til kosten skal du arbejde med sunde vaner, som er muligt at implementere i en travl småbørnsfamile. Til hver træning vil der være en gennemgang af ugens opgave samt en opfølgning på den foregående uges opgave. Der vil være idéer og inspiration, fra mig og hinanden, til hvordan du kan lykkes med opgaven om at leve sundere og tabe dig, uden at du skal gå på kompromis med din rolle som mor eller familie.

Vi anbefaler at din baby er ml. 2 måneder og 1 år gammel. 

Tilmeld dig her

Her kan du læse mere om Baby-Bootcampen

Hvorfor UP Bootcamp?

Hvorfor UP Bootcamp?

Du skal tage med på UP Bootcamp, hvis du gerne vil lære at styrketræne rigtigt. Du vil gerne have en personlig træner, der kan guide og vejlede dig på dit niveau, så du når dine mål, og du motiveres af at træne sammen med andre. Samtidig sparer du 50% på et Bootcamp-træningsforløb ift. personlig træning. 

Bootcampen er for dig, der gerne vil have redskaberne til at komme i form, stramme kroppen op og tabe fedt én gang for alle og opbygge sunde vaner, du kan holde ved.  

UP Bootcamp er unik, fordi du bliver undervist og vejledt i både styrketræning, og hvordan du kan ændre dine kostvaner. Det er et personligt forløb, hvor du på intet tidspunkt bliver overladt til dig selv, og hver uge får du en personlig tilbagemelding på dine udfordringer.

Det kan du forvente af UP Bootcamp

Personlig træning på hold, der får dig i den bedste form i dit liv

Få den krop du drømmer om

Få den krop, du altid har drømt om

Tab dig, bliv stærkere og få mere energi i hverdagen. Vi har værktøjerne til at få dig i mål.

Fællesskab

Bliv en del af fællesskabet

Træn med 7 andre kvinder på samme niveau, og brug fællesskabet til at holde dig forpligtiget og motiveret.

Start og stop når du vil

8 ugers træningsforløb på hold

Du får personlig styrketræning 2 gange om ugen på hold og et nyt træningsprogram hver måned.

Træn inden de andre står op

Træn i private omgivelser 

Træningen foregår i vores PRIVATE undervisnings- og træningslokaler på Hjulmagervej 7, 9000 Aalborg.

Aldrig på slankekur igen

Aldrig på slankekur igen

Du vil modtage daglige kostopgaver, der skaber sunde vaner, som varer ved for livet. 

Motiverende træningsprogrammer

Et event månedligt 

En gang om måneden får du muligheden for at deltage i et ekstra fællesarrangement.