UP Herrehold - Personlig træning på hold

Hos Unlimited Performance tilbyder vi 8 ugers Herrehold til mænd i Aalborg. Vi hjælper mænd med at blive stærkere, tabe fedt, opbygge muskelmasse og føle sig som en rigtig mand. Vores personlige træner Timmy vil hjælpe dig med at opnå dine mål med et personligt træningsforløb på hold.

Det får du med i dit 8 ugers træningsforløb:

  • 8 ugers træningsforløb for mænd (mulighed for 8 ugers overbygning)
  • 16 timers personlig træning på hold af maks 8 mænd
  • Træning i private træningsomgivelser
  • 2 træningsprogrammer
  • 8 ugers kostpensum og 5 kostopgaver
  • Målinger (fedtprocent og muskelmasse) samt logbog
  • Personlig tilbagemelding på din indsats hver uge
  • Råd, vejledning og motivation fra 7 andre mænd og din træner

Pris: 3600 kr. 

Tilmeld

 

NÆSTE HERREHOLD STARTER D. 10 MARTS

Morgen: 6.00-7.00 eller Eftermiddag 16.30-17.30 eller 17.30-18.30

Sådan fungerer Herreholdet hos Unlimited Performance

UP Herrehold henvender sig til alle mænd, der vil lære at styrketræne med god teknik, smide de overflødige kg, opbygge muskelmasse og blive stærkere. Du bliver en del af et unikt fællesskab, hvor vi deler sejre og succeser, støtter og motiverer hinanden til at nå vores individuelle mål!

Personlig træning på hold

Personlig træning på hold

Du får personlig træning på hold 2 gange om ugen, sammen med maks 7 andre mænd. Du vil lære at styrketræne rigtig med frivægte, håndvægte og kettlebells, hvor alle kan være med.

Træningsprogram

Træningsprogram

På Herreholdet træner I det samme træningsprogram med individuelt tilpasset øvelser og intensiteter. Programmerne er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts som giver sved på panden og god samvittighed.

Kostopgaver

Kostopgaver

Du skal igennem en serie af kostopgaver, som introduceres 1 opgave ad gangen. Opgaverne er simple og kan tilpasses din hverdag og livsstil. Opgaverne skifter hver 14. dag, så du har tid til at få skabt grundlag for nogle vedvarende vaner. Løbende modtager du forslag til, hvordan du kan løse din opgave.

Målinger og logbog

Målinger og logbog

Vi følger hele tiden din proces, også uden for de 2 træningstimer sammen pr. uge. Du skal registrere din indsats med dine daglige kostopgaver i en online logbog, som du vil modtage personlig feedback på. Ved opstart, midtvejs og ved afslutning får du målt din fedtprocent og muskelmasse med en kropsscanner.

8 UGERS HERREHOLD 3600 KR

DU SPARER OVER 50 PROCENT I FORHOLD TIL ET PERSONLIGT FORLØB

Hvad er UP Herrehold?

Hvad er UP Herrehold?

UP Herrehold er et 8 ugers personligt træningsforløb, hvor du får personlig træning på hold, 2 gange om ugen sammen med 7 andre mænd. Du vil få kostopgaver der skal løses på daglig basis.

Du kommer til at træne på et mindre lukket hold i vores private træningslokaler. Morgenhold: Tirsdag og torsdag kl. 6.00-7.00 eller eftermiddagshold: Tirsdag og torsdag kl. 16.30-17.30 eller 17.30-18.30.

Træningen er individuelt tilpasset og er en kombination af tung styrketræning og fedtforbrændende workouts. Du vil lære at styrketræne korrekt med frivægte, håndvægte og kettlebells. Hver måned vil du endvidere modtage et nyt træningsprogram.

På UP Herrehold handler det om at ændre vaner. Det betyder: INGEN stramme kostplaner! Du vil således hver 2. uge modtage en kostartikel, som beskriver den kostopgave, du skal udføre på daglig basis. Løbende modtager du mails med forslag til, hvordan du kan løse din opgave. Du skal gennem forløbet registrere din indsats i et online logbogskema, hvor du én gang om ugen modtager en personlig tilbagemelding på din indsats.

Du bliver en del af et socialt fællesskab, hvor alle kan være med, og hvor du vil få en masse inspiration, motivation og forpligtelse til at implementere de nye vaner. 

Mød din træner: Timmy Ibro

Mød din træner: Timmy Ibro

Siden jeg blev 14 år, har jeg beskæftiget mig med træning. Startede op som ung og overvægtig og har gjort mig mange erfaringer siden. Jeg har hele tiden haft træning som en stor del af mit liv, men interessen er vokset, som jeg er blevet klogere. Jeg fik kickstarten som træner, da jeg begyndte at hjælpe mine kammerater under min udstationering i Afghanistan, hvilket gav mig lysten til at gøre dette til en profession. Mange kunder, kurser, konkurrencer og træningstimer senere er min passion for fysisk træning og ernæring kun vokset. Jeg forsøger hele tiden at holde mig opdateret den research der kan hjælpe mine kunder til at få de resultater de ønsker.

Min tilgang til træning og kost:

Det skal være underholdende og let nok til at du bliver ved, men hårdt nok til at du får resultater.

 

 

Mød Timmy

GÅ TIL STYRKETRÆNING MED 7 ANDRE MÆND 2 GANGE OM UGEN

VIL DU VÆRE MED? KOM OG MØD MIG TIL EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Herreholdet er for alle mænd uanset niveau og alder

Det bedste tidspunkt til at tage handling er nu!

Priser

Hos Unlimited Performance kan du altid booke en gratis samtale, så vi kan snakke om dine mål og forventninger, inden du booker din plads på Herreholdet.

Hold 1 - Morgen

Tirsdag og Torsdag

06.00 – 07.00 

Starter i uge 11

3600 3600 kr. Pr. 8.uge

Hold 2 - Eftermiddag

Tirsdag og torsdag

16.30 – 17:30 

Starter i uge 11

3600 3600 kr. Pr. 8.uge

Hold 3 - Eftermiddag

Tirsdag og Torsdag

17.30 – 18.30

Starter i uge 11

3600 3600 kr. Pr. 8.uge
Hvorfor UP Herrehold?

Hvorfor UP Herrehold?

Du skal tage med på UP Herrehold, hvis du gerne vil lære at styrketræne rigtigt. Du vil gerne have en personlig træner, der kan guide og vejlede dig på dit niveau, så du når dine mål, og du motiveres af at træne sammen med andre. Samtidig sparer du 60% på et herrehold-træningsforløb ift. personlig træning. 

Herreholdet er for dig, der gerne vil have redskaberne til at komme i form, smide de overflødige kg, blive stærkere, opbygge muskelmasse og én gang for alle opbygge sunde vaner, du kan holde ved.  

UP Herrehold er unik, fordi du bliver undervist og vejledt i både styrketræning, og hvordan du kan ændre dine kostvaner. Det er et personligt forløb, hvor du på intet tidspunkt bliver overladt til dig selv, og hver uge får du en personlig tilbagemelding på dine udfordringer. 

Går du og overvejer om UP Herrehold er noget for dig? Så skriv til mig her

Det kan du forvente af UP Herrehold

Personlig træning på hold, der får dig i den bedste form i dit liv

undefined

Få den krop, du altid har drømt om

Tab dig, bliv stærkere og få mere energi i hverdagen. Vi har værktøjerne til at få dig i mål.

Fællesskab

Bliv en del af fællesskabet

Træn med 7 andre mænd på samme niveau, og brug fællesskabet til at holde dig forpligtiget og motiveret.

Start og stop når du vil

8 ugers træningsforløb på hold

Du får personlig styrketræning 2 gange om ugen på hold og et nyt træningsprogram hver måned.

Træn inden de andre står op

Træn i private omgivelser 

Træningen foregår i vores PRIVATE undervisnings- og træningslokaler på Hjulmagervej 7, 9000 Aalborg.

Aldrig på slankekur igen

Aldrig på slankekur igen

Du vil modtage daglige kostopgaver, der skaber sunde vaner, som varer ved for livet. 

Motiverende træningsprogrammer

Løbende events 

Løbende vil vi finde på events hvor vi får muligheden for at lave noget sammen