Det kan du forvente af UP Sommerklar

Ekstraordinære resultater på 8 uger

Træn inden de andre står op

Træn i motiverende omgivelser 

1 ugentlig personlig træning på hold. Hver mandag kl 18.15-19.30 i SPH Gym.

Aldrig på slankekur igen

Hurtige resultater

8 uger med dedikeret fokus på træning og kost får dig i den sommerform du drømmer om og endelig kan opnå.

Start og stop når du vil

Motiverende træningsprogrammer

2 træningsprogrammer af 4 uger, til 4 dage om ugen inkl. træningslogbog så vi hele tiden kan udfordre dig til at nå nye niveauer.

 

8 Fællestræninger - 8 Ugers træning og kostplaner - 3000 kr

FÆLLESTRÆNINGERNE FOREGÅR I SPH GYM HVER MANDAG KL 18.15-19.30

Tilmeld
Hvad? Hvem? Kost Træning

Hvad er UP Sommerklar?

På UP Sommerklar handler det om at ændre fysik så effektivt og hurtigt som muligt. Det betyder hårde træninger og stramme kostplaner! Vi vil ændre din fysik ved at tage udgangspunkt i dit niveau, så du hele tiden bliver udfordret. Vi lærer dig at træffe de valg der hurtigst og mest effektivt får dig i mål. Du vil lære at lave øvelserne så du får maksimalt udbytte af alle dine gentagelser.

UP sommerklar er et forløb hvor du træner sammen med 3 andre med samme mål 1 gang om ugen. Du modtager et træningsprogram til 4 træninger om ugen. Alt herover er kun bonus. Du følger en kost- eller kalorieplaner der skal holdes for at sikre dine resultater. Du bliver en del af et fællesskab hvor du vil få en masse motivation og forpligtelse til at holde dig i ilden.

Det bedste ved Sommerklar er effektiviteten. Det er hårdt og udfordrende, men det er her resultaterne bliver skabt!

Hvem?

Hvem er UP Sommerklar for?

UP Sommerklar er for dig der er klar til at dedikere dig for at få resultaterne.

Det er for dig der er klar til at stå igennem hårde træninger og holde fingerne fra slikskålen og flaskerne i weekenden.

Dig der allerede er medlem af et træningscenter og ikke er bange for at presse dig selv.

Dig der er klar til at være en del af dem der gør noget ekstra for at få ekstraordinære resultater.

Kost

Du modtager kostplan eller kalorieplan

Din kostplan vil bestå af forskellige valg imellem proteinrige, fiberrige og kaloriefattige muligheder til de forskellige måltider.

Du skal spise mere end 3 måltider om dagen for at sikre at du aldrig bliver oversulten og og går sukkerkold og ender med at træffe uhensigtsmæssige valg.

Vi sørger for at du hele tiden får dækket dit proteinbehov som bevarer muskelmassen selvom din fedtprocent bliver reduceret.

Har du før prøvet at tælle kalorier? Så har du muligheden for at modtage en kalorieplan. En kalorieplan giver mere frihed og fleksibilitet, men kræver også større ansvar.

Både kost- og kalorieplaner kan/bliver ændret løbende efter behov. 

Træning

Du får nyt træningsprogram hver 4. uge

Træningen er orienteret omkring øvelser der tillader dig at flytte mest mulig vægt og har høj muskulær aktivering. Vi arbejder med mange supersæt og korte pauser for at få mest mulig arbejde på kortest tid. 

Programmet dækker over 4 dage, hvor der er forskellige øvelser på 2 dagene. Dagene har forskellige sæt/gentagelser for optimal stimuli af både styrke, muskelvæskt og fedttab.

Vi vil anvende okklusionstræning som er et at de nyeste skud på stammen ift. muskulær udvikling, som har vist ekstraordinære resultater.

Der skal være er styr på din træning 

Til hver træning skal du notere i din træningslogbog hvor mange kg du har løftet i de forskellige øvelser, så vi kan følge din udvikling og udfordre dig mest muligt.

GØR DIT BEDSTE FOR DE BEDSTE RESULTATER

OPSTART I UGE 19 - KUN 4 PLADSER - SIDSTE TILMELDING SØNDAG UGE 17

Tilmeld
Timmy Wæxfældt

Din coach under Sommerklar

Timmy Wæxfældt

Siden jeg blev 14 år, har jeg beskæftiget mig med træning. Startede op som ung og overvægtig og har gjort mig mange erfaringer siden. Jeg har hele tiden haft træning som en stor del af mit liv, men interessen er vokset, som jeg er blevet klogere. Jeg fik kickstarten som træner, da jeg begyndte at hjælpe mine kammerater under min udstationering i Afghanistan, hvilket gav mig lysten til at gøre dette til en profession. Mange kunder, konkurrencer og træningstimer senere er min passion for fysisk træning kun vokset.

Få en gratis introsamtale

Gratis introsamtale

HER ER BLOT FÅ AF DE HUNDREDEVIS AF MÆND VI ALLEREDE HAR HJULPET

Next level

Next level 1

Next level

Du kan forsat være en del af holdet og det motiverende fællesskab

Du får flere redskaber så du føler dig rustet til selv at forsætte din træning og nye sunde livsstil

Bliver du udfordret og lærer endnu mere om træning og sunde kostvaner

Har du mulighed for at deltage på UP Bootcamp Next Level 

UP Bootcamp Next Level er en 8 ugers overbygning på UP Bootcamp, hvor vi tager din træning til det næste niveau. Alle deltagere er vant til at træne og der arbejdes med mere komplekse øvelsesvarianter, med større grad af individuelle tilpasninger og udfordringer på alle niveauer.

På UP Next Level vil du fortsat modtage personlig feedback på din indsats, så du bliver hold forpligtet i din nye livsstil.

Du vil få endnu flere værktøjer og strategier til at opnå og vedligeholde en sund, stærk og velformet krop i 4 fortsætter opgaver. 

På UP Bootcamp Next Level handler det om at fortsætte din udvikling.