Skrevet af::: Anne

Æg og bacon

Det skal du bruge:

Scrambled eggs: ▪ 2 æg ▪ 1 spsk hytteost ▪ salt og peber ▪ Bacon: ▪ 2 skiver parmaskinke

Æg og bacon er et must til en weekend brunch!

æg og bacon

Vi har endelig fundet tricket til at lave de perfekte cremede sramble eggs, hytteost! Bland lidt hytteost i æggene og de bliver helt perfekt! Der er ikke noget overskydende væske eller æg der bliver så stive, at de kan stå selv.

scramble eggs

I stedet for bacon rister vi parmaskinke i ovnen, de bliver lige så sprøde som almindelig bacon og så synes vi bare det smager bedre. 

Velbekomme

 scramble eggs og bacon

Sådan gør du

Læg skinken på bagepapir og rist det i ca. 7 min. ved 200 grader, til det er sprødt og lækkert. Rør æg, hytteost, salt og peber sammen og steg det på en non-stick pande i mens du rører i det. Server! Opskriften er til ca én person, så er det ellers bare at gange op!

Opskriftsinfo

Varighed: 10 min
Personer: 1
Sværhedsgrad:

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
1 Kommentarer
Oprettet den: 26 aug 17
Nicky siger:

Mums, det glæder jeg mig til at prøve

Opret en kommentar