Bootcamp for kvinder

Er du klar til at blive en gladere, sundere og stærkere version af dig selv?

Måske du allerede har forsøgt, men føler aldrig, du kommer nogen vegne, eller også har du svært ved at motivere dig selv til at tage det første skridt? 

Så lad os gøre det sammen!

På Bootcamp for kvinder hjælper vi dig med at blive stærkere, tabe fedt og stramme kroppen op, så du får det overskud og den selvtillid, du har brug for, til at føle dig fantastisk tilpas.

I 8 uger (mulighed for 8 ugers overbygning) lærer vi dig, hvordan du skal spise og styrketræne på en holdbar måde uden restriktive kostplaner eller frustrationer over, om du gør det rigtige.

Vores personlige trænere Freja og Timmy står klar til at motivere og hjælpe dig med at opnå dine mål, uanset hvor du er på din træningsrejse. 

Træning mandag og onsdag

Hold 1: 06.00-07.00 eller

Hold 2: 16.30-17.30

Hold 3: 17.45-18.45

Hold 4: 19.00-20.00 

samt mulighed for frivillig ekstra konditionstræning hver søndag kl. 10-11.

Det får du med i dit 8 ugers bootcampforløb

Det får du med i dit 8 ugers bootcampforløb

 • 8 ugers bootcamp for kvinder (mulighed for 8 ugers overbygning)
 • Personlig introsamtale
 • 2 timers træning om ugen, mandag og onsdag, på hold af maks 8 kvinder
 • 1 times ekstra konditionstræning hver søndag kl. 10-11
 • Træning i trygge private træningsomgivelser (Hjulmagervej 7, 9000 Aalborg)
 • 2 træningsprogrammer
 • Kostvejledning med daglige opgaver - Godt til vægttab
 • Ugentlig opfølgning på dine kostopgaver - Sparring på løsninger og udfordringer
 • Start - midt- og slutmåling af fedtprocent og muskelmasse - Følg med i processen
 • Støtte og motivation fra 7 andre kvinder samt din træner

Pris: 1800kr pr. mdr. i 2 mdr - BRUG RABATKODEN "BETALHALVDEL"

 

Tilmeld

Tab dig, stram kroppen op og få mere energi i hverdagen

I 8 uger får du den personlige støtte, forpligtelse og de strategier, du har brug for, for at nå (eller komme nærmere) dit mål

Bliv gladere og sundere med et holdtræningsforløb

Har du kæmpet længe for at få en krop, du er tilfreds med, men du er der ikke helt endnu?

Vi kan hjælpe dig med at få en stærk og sund krop, så du føler dig lige så godt tilpas med dig selv, som du fortjener. 

Vi lærer dig strategierne til at spise sundere, uden at være på kur, og giver dig selvtillid til at styrketræne med god teknik uden at være bange for at lave øvelserne forkert eller skade din krop. Du bliver en del af et unikt fællesskab, hvor vi deler sejre, succeser, og hvor vi støtter og motiverer hinanden til at nå vores individuelle mål.

Træning på hold

Træning på hold

Få træningsglæden tilbage med personlig træning på hold 2 gange om ugen sammen med maks 7 andre kvinder. Du vil lære at styrketræne sikkert og effektivt med frivægte, håndvægte og kettlebells, så du aldrig er bange for at lave øvelserne forkert eller føle dig forkert i træningscenteret. Har du tid og overskud til en ekstra træning, har du hver søndag kl. 10-11 mulighed for at deltage på et konditionshold.

Træningsprogram

Træningsprogram

På træningsholdet for kvinder træner I det samme træningsprogram med individuelt tilpassede øvelser og belastninger. Programmerne er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts, som giver sved på panden og god samvittighed. Du får et nyt træningsprogram hver måned, så træningen forbliver udfordrende og underholdende.

Kostopgaver

Kostopgaver

I stedet for svære kostplaner, kalorietælling og forvirring over, hvad du kan spise, lærer vi dig, hvordan du kan spise efter dine behov og nå dit mål. Du skal igennem en serie af kostopgaver, som introduceres 1 opgave ad gangen. Opgaverne er simple at følge og kan tilpasses din livsstil. Opgaverne skifter hver 14. dag, så du har tid til at finde frem til de strategier, der kan blive dine vedvarende vaner.

Målinger og logbog

Målinger og logbog

Hver uge følger vi op på processen, så du får den vejledning og opfølgning, du har brug for (også uden for de 2 træningstimer sammen pr. uge). Du skal registrere, om du løser dine daglige kostopgaver i en online logbog, som du vil modtage personlig feedback på hver uge. Ved opstart, midtvejs og ved afslutning får du samtidig målt din fedtprocent og muskelmasse med en kropsscanner.

Slip forvirringen (og bekymringerne) over din kost og træning

Vi guider dig i, hvad du skal gøre, og giver dig redskaberne til, hvordan du gør det

Holdet er for alle kvinder uanset niveau og alder

Du skal ikke være nervøs for, om du er god nok til at deltage. Alle kan være med. Vi glæder os til at vise dig, at du kan mere, end du tror!

Hvad er Bootcamp for kvinder?

Hvad er Bootcamp for kvinder?

Bootcamp for kvinder er et 8 ugers træningsforløb, hvor du får personlig træning på hold 2 gange om ugen sammen med 7 andre kvinder, mulighed for 1 times ekstra konditionstræning om ugen, samt løbende kostopgaver, der skal løses på daglig basis. 

Du kommer til at træne på et mindre lukket hold i vores private træningslokaler.

Træningen er individuelt tilpasset og er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts. Du vil lære at styrketræne korrekt med frivægte, håndvægte og kettlebells på dit niveau. Hver måned vil du endvidere modtage et nyt træningsprogram.

På holdet handler det om at ændre vaner. Det betyder: INGEN stramme kostplaner! Du vil således hver 2. uge modtage en kostartikel, som beskriver den kostopgave, du skal udføre på daglig basis. Flere gange om ugen modtager du information med forslag til, hvordan du kan løse din opgave. Du skal i løbet af forløbet registrere om du har udført din kostopgave, hvor du én gang om ugen modtager en personlig tilbagemelding på din indsats.

Du bliver en del af et unikt fællesskab, hvor vi deler både sejre, succeser, udfordringer og de frustrationer, du kan støde ind i på vejen. Vi støtter og motiverer hinanden til at nå vores individuelle mål.

Hvorfor Bootcamp for kvinder?

Hvorfor Bootcamp for kvinder?

Du skal tage med på Bootcamp for kvinder, hvis du gerne vil have en personlig træner, der kan guide og vejlede dig på dit niveau, så du kan nå dine mål, uanset om det er at:

 •      Tabe dig
 •      Stramme kroppen op
 •      Blive stærkere
 •      Lære at styrketræne med god teknik
 •      Få mere energi og overskud i hverdagen
 •      Spise sundere uden at være på kur
 •      Få mere selvtillid

Bootcamp for kvinder er unik, fordi du bliver undervist og vejledt i både styrketræning, og hvordan du kan ændre dine kostvaner. Det er et personligt forløb, hvor du på intet tidspunkt bliver overladt til dig selv, og hver uge får du personlig tilbagemelding og sparring på dine udfordringer.

Kom med på holdet, og bliv en del af et stærkt træningsfællesskab.

Gå til styrketræning med 7 andre kvinder 2-3 gange om ugen

Vil du være med? Kom og mød os til en uforpligtende samtale

TILMELD DIG HER

Hos Unlimited Performance kan du altid booke en gratis samtale, så vi kan snakke om dine mål og forventninger, inden du booker din plads på Bootcamp for kvinder. 

 

BOOK DIN PLADS PÅ BOOTCAMP FOR KVINDER HER

1800 kr pr. mdr. i 2 måneder

Ofte stillede spørgsmål

Du kan godt deltage, selvom du har mindre skader eller skavanker. Hvis du oplever gener ved udførelsen af øvelserne, forsøger vi at finde en variation af øvelsen, du kan lave med mindst mulig, eller slet ingen, smerte. Hvis ikke vi finder en variation af øvelsen, du kan lave, kan vi alternativt finde en helt anden øvelse.
Er du i tvivl om du kan deltage pga. en skade, så anbefaler vi dig at du kontakter os inden du tilmelder dig.

Du får ikke en kostplan under dit træningsforløb. Du vil istedet modtage løbende kostopgaver, som er principielle strategier, som er mulige at udføre i næsten alle situationer. Dette er med til at gøre dem til holdbare tiltag, som du kan gøre til en livsstil.

Alle starter på forskellige niveauer. Sammen finder vi vægte, og tilpasser øvelser, så du deltager på lige fod med de andre. Nogen er stærke, andre er meget smidige og nogen er ingen af delene, men alle følger med hinanden og kan være med.

 

Dit vægttab afhænger af, hvor meget du ændrer dine kost- og motionsvaner. Vi har set vægtændringer fra 0-10 kg på 8 uger. Vi anbefaler dog ikke, at du forsøger at tabe dig så hurtig som muligt, men at du har fokus på ændringer, du kan vedligeholde. Er du ikke i mål efter 8 uger (eller klar til at stå på egne ben med din kost og træning), så anbefaler vi, at du fortsætter på vores 8 ugers overbygning "Next level". Her arbejdes der videre med mere nye øvelsesvarianter med større grad af individuelle tilpasninger samt nye kost- og træningsopgaver.

Kostopgaverne er primært rettet mod vægttab og træningerne rettet mod styrke og vægttab. Men flere af holddeltagerne (også erfarne) oplever at muskelmassen også stiger. 

Du kan godt deltage på holdet, selvom du ikke kan deltage til alle træningerne. Hvis der er plads på et af de andre hold samme dag, kan vi tilbyde dig at komme der istedet. Er der ikke plads, kan vi tilbyde dig at du selv kommer og træner programmet i vores faciliteter til de antal træninger, du skulle mangle på holdet. Du kan ikke få træningerne på holdet på andre tidspunkter.

Du kan ikke træne i vores lokaler uden for dit holds træningstidspunker, medmindre du opretter et medlemskab til 329,- pr. mdr. (se undtagelse i punktet ovenfor).

Du kan dele din betaling op i 2 lige store rater, hvor den første betales med det samme (som sikrer dig din plads på holdet) og den anden betales inden for de første 4 uger af forløbet. Hvis du ønsker at betale i rater, skal du bruge rabatkoden: betalhalvdel 

Vi har deltagere fra 20-60 år - alle aldersgrupper kan deltage og være med.

I træningerne skiftes der i mellem øvelserne, hvilket er med til at øge pulsen. Herudover afsluttes træningerne med en ”finisher” som ofte får pulsen helt op.

Vi anbefaler noget elastisk, eller løstsiddende tøj, som tillader dig at sætte dig i hug. Alt fodtøj kan bruges, men vi anbefaler sko med så flad og stabil bund som muligt.

Det vil du helt bestemt! Øvelserne og vægt tilpasses den enkelte. Derudover er vi overbevist om, at du vil få endnu bedre teknik og kostvaner.