Personlig træning og kostvejledning i Aalborg af erfarne trænere

Unlimited Performance er lig med professionel personlig træning i Aalborg fra erfarne og fagligt kompetente trænere. Vi har mange års erfaring og flotte resultater bag os. Vi er uddannede diplomtrænere i fysisk træning igennem Danmarks Idræts Forbund. Sammen med dig vil vi gøre dig i stand til at nå dine mål. Vi skaber sunde, stærke resultater, der varer ved. Læs mere om os nedenfor og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål og/eller blot ønsker at høre mere om mulighederne for at få hjælp fra en personlig træner. Det er aldrig for sent at komme i gang og nå sine mål!

Kasper Odsbjerg

Kasper Odsbjerg

Jeg har altid været fascineret af og interesseret i fysisk aktivitet på et eller andet plan og har beskæftiget mig med styrketræning siden 2004 og professionelt som træner siden 2010. Personligt handler min egen træning om styrkeløft, hvor jeg konkurrerer i bænkpres i -83 kg klassen. Jeg er uddannet fysioterapeut, diplomtræner i fysisk træning igennem Danmarks Idræts Forbund samt ernæringscoach fra Precision Nutrition.

Timmy Wæxfeldt

Timmy Wæxfeldt

Siden jeg blev 14 år, har jeg beskæftiget mig med træning. Startede op som ung og overvægtig og har gjort mig mange erfaringer siden. Jeg har hele tiden haft træning som en stor del af mit liv, men interessen er vokset, som jeg er blevet klogere. Jeg fik kickstarten som træner, da jeg begyndte at hjælpe mine kammerater under min udstationering i Afghanistan, hvilket gav mig lysten til at gøre dette til en profession. Mange kunder, konkurrencer og træningstimer senere er min passion for fysisk træning kun vokset.

Anne Søndergaard

Anne Søndergaard

Jeg har lige så længe jeg kan huske været optaget af fysisk aktivitet. Siden jeg lagde konkurrence gymnastikken på hylden i 2011, har jeg været optaget af fitness og træning. Kombinationen af manglende resultater med diverse holdtræningsformer og at jeg fandt ud af at det at løfte tunge ting er sjovt og udfordrende, er jeg i dag optaget af vægtløftning og styrketræning. Derfor tog jeg i 2013 på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg uddannede mig til fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund og i 2013 påbegyndte jeg min Bacheloruddannelse i Idræt. Jeg har desuden en brændende passion for sund mad og madlavning. 

Oliver Thorgaard

Oliver Thorgaard

Min interesse for styrketræning startede som et nytårsfortsæt i 2012 og endte med at blive en helt ny livsstil med styrket selvtillid og tro på mig selv. Jeg er uddannet fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund og jeg har arbejdet som personlig træner i Fitnessdk. Min passion er at hjælpe mennesker med at ændre, ikke bare deres krop, men også deres mindset, og derved hjælpe dem til en forbedret livskvalitet.

KLAR TIL FORANDRING

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at opnå dine personlige mål. Kunne du tænke dig at høre mere om et træningsforløb ved Unlimited Performance? Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os her

Modtag træningsnyt

Tilmeld