Personlig træning & kostvejledning i Aalborg af erfarne trænere

Unlimited Performance er lig med professionel personlig træning i Aalborg fra erfarne og fagligt kompetente trænere. Vi har mange års erfaring og flotte resultater bag os. Vi er uddannede diplomtrænere i fysisk træning igennem Danmarks Idræts Forbund. Sammen med dig vil vi gøre dig i stand til at nå dine mål. Vi skaber sunde og stærke resultater der varer ved.

Læs mere om os nedenfor og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål og/eller blot ønsker at høre mere om mulighederne for at få hjælp fra en personlig træner. Det er aldrig for sent at komme i gang og nå dine mål!

Kasper Odsbjerg

Kasper Odsbjerg

Jeg har altid været fascineret af og interesseret i fysisk aktivitet på et eller andet plan og har beskæftiget mig med styrketræning siden 2004 og professionelt som træner siden 2010. Personligt handler min egen træning om at blive stærkere og udfordre mig selv ved at lære nye komplekse bevægelser. Jeg er uddannet fysioterapeut, diplomtræner i fysisk træning igennem Danmarks Idræts Forbund samt ernæringscoach fra Precision Nutrition.

Timmy Wæxfeldt

Timmy Wæxfeldt

Siden jeg blev 14 år, har jeg beskæftiget mig med træning. Startede op som ung og overvægtig og har gjort mig mange erfaringer siden. Jeg har hele tiden haft træning som en stor del af mit liv, men interessen er vokset, som jeg er blevet klogere. Jeg fik kickstarten som træner, da jeg begyndte at hjælpe mine kammerater under min udstationering i Afghanistan, hvilket gav mig lysten til at gøre dette til en profession. Mange kunder, konkurrencer og træningstimer senere er min passion for fysisk træning kun vokset.

Anne Søndergaard (Barsel)

Anne Søndergaard (Barsel)

Jeg har lige så længe jeg kan huske været optaget af fysisk aktivitet. Siden jeg lagde konkurrence gymnastikken på hylden i 2011, har jeg været optaget af fitness og træning. Kombinationen af manglende resultater med diverse holdtræningsformer og at jeg fandt ud af at det at løfte tunge ting er sjovt og udfordrende, er jeg i dag optaget af vægtløftning og styrketræning. Derfor tog jeg i 2013 på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg uddannede mig til fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund og i 2013 påbegyndte jeg min Bacheloruddannelse i Idræt. Jeg har desuden en brændende passion for sund mad og madlavning. 

Oliver Thorgaard

Oliver Thorgaard

Min interesse for styrketræning startede som et nytårsfortsæt i 2012 og endte med at blive en helt ny livsstil med styrket selvtillid og tro på mig selv. Jeg er uddannet fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund og jeg har arbejdet som personlig træner i Fitnessdk. Min passion er at hjælpe mennesker med at ændre, ikke bare deres krop, men også deres mindset, og derved hjælpe dem til en forbedret livskvalitet.

Pernille Tøsti

Pernille Tøsti

Jeg elsker at være i bevægelse dagen lang, og jeg har mange års erfaring indenfor forskellige sportsgrene. De sidste 8 år har jeg mest været optaget af træningsformen crossfit, som er en funktionel træningsform bestående af elementer indenfor vægtløftning, styrketræning, gymnastik og konditionstræning. Jeg har i 2014 og 2015 deltaget til Regionals (crossfit’s svar på europamesterskaberne) som konkurrenceatlet på team, og jeg har derudover deltaget i mange nationale konkurrencer i årernes løb. Jeg motiveres af at træne målrettet imod mine mål, og jeg har erfaret at hvis man arbejder hårdt for at nå sine mål, så skal det nok lykkedes!

I perioder følger jeg selv en tilrettelagt kostplan og bruger de principper jeg vejleder i, til at sikre mig tilstrækkeligt energi i min træning og til konkurrencer.

Jørgen Rasmussen

Jørgen Rasmussen

Min passion og træningserfaring bunder i 16 år, hvor især styrketræning har været en stor del af mit liv. Jeg tror på, at en sund livsstil giver glæde og overskud i hverdagen. Jeg er uddannet kok, og i den forbindelse har træning bidraget til at give mig styrke og overskud i en travl og fysisk krævende branche. De seneste 3 år har jeg suppleret min profil med uddannelser og kurser inden for bl. a. yoga, kostvejledning, coaching og sportsmassage. 

Jeg er derudover uddannet på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg bl.a. har stiftet bekendtskab med idrætsspecifik træning, styrketræning med fokus på korrekt teknik samt de processer der finder sted i kroppen, når den udsættes for træning og ændret livsstil.

Jeanett Dahl Nielsen

Jeanett Dahl Nielsen

Jeg har lige siden barns ben elsket at være aktiv og røre mig, og har gennem min barndom stiftet bekendskab med mange sportgrene, hvor min store interesse faldt på håndbold, som jeg spillede i 16 år. Efter jeg i 2010 lagde håndbold på hylden, grundet en hofteskade, begyndte jeg i fitness. Efter et par år med fitness skabte jeg bekendtskab med crossfit, der i dag er min helt store passion.

Christian Kaae Larsen

Christian Kaae Larsen

Personlig træner: Mads Wigh

Personlig træner: Mads Wigh

Interessen for træning og hele sundhedsverdenen har fyldt meget hos mig de sidste 10 år og min uddannelse som fysioterapeut og diplomtræner, samt praktisk erfaring herfra, har kun øget min passion for at hjælpe andre med at navigere i en verden fyldt med mange sandheder og mindst lige så mange myter. Jeg ser træning/bevægelse som den bedste medicin mod smerter, manglende energi og andre dårligdomme, samt et vigtigt middel til at opnå de mål man måtte sætte sig for.

Anders Hagbart

Anders Hagbart

Jeg har tidligere spillet håndbold på højeste niveau som ungdomsspiller, hvor jeg sideløbende med håndbolden styrketrænede en hel del. De mange år med håndbold og styrketræning agerede som grobund for den store interesse og passion, jeg i dag besidder.

Jeg vil beskrive mig selv som et ærgerrigt, nysgerrigt og grundigt menneske, hvilket kendetegner min egen træning, hvor jeg har fokus på at udvikle og presse mig selv. Dette er et fokuspunkt, jeg tager med ind til mine klienter, hvor jeg har stor fokus på mennesket foran mig og ikke kun de kilo vedkommende løfter, gerne vil løfte eller gerne vil smide.

Jeg er uddannet fysioterapeut, hvor jeg har +2 års erfaring fra privatklinik og 3,5 års erfaring fra Aalborg Håndbold, hvor jeg havde ansvaret for deres ungdomsafdeling. Derudover er jeg uddannet ernæringscoach fra Precision Nutrition samt i gang med en Master i Strength & Conditioning fra St. Mary’s University i London.

 

KLAR TIL FORANDRING

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at opnå dine personlige mål. Kunne du tænke dig at høre mere om et træningsforløb ved Unlimited Performance? Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os her

Modtag træningsnyt

 

Filosofien bag Unlimited Performance

Filosofien bag Unlimited Performance

Unlimited Performance’s erfaringer indenfor professionel, personlig træning strækker sig helt tilbage til 2010 og vores mission (og store passion) er at hjælpe andre med at opnå deres mål indenfor træning. Vi bruger vores teoretiske og praktiske viden til at hjælpe, og stræber efter at yde den bedste personlige træning til vores klienter, og hjælpe dem med at opnå deres mål og skabe resultater der kan vedligeholdes. Vi brænder for at give dig en bedre, sundere og gladere hverdag. Hos Unlimited Performance tror vi på en positiv tilgang til både din kost og din træning – vi fokuserer på dine succeser, og hvordan vi kan sørge for at du får flest mulige i dit forløb.

Vi tilbyder personlig træning og coaching, både 1:1 og på hold, til dig der gerne vil tabe fedt, bygge muskler og føle dig fantastisk tilpas. Vi har specialiseret os i personlig træning med fokus på at skabe vaneændringer og tilbyder personlig træning med 1 til 16 timers træning pr. måned. Vi giver dig den støtte og forpligtelse du har brug for, til at introducere de nye vaner. Vi sørger for du ikke skal bekymre om hvordan du får de optimale resultater.

Uanset om du er helt ny i centeret, har trænet i flere år, eller måske er professionel atlet, så sørger vi for at give dig et individuelt tilpasset forløb der passer til dine mål og forudsætninger. Vi garanterer dig resultater og vil hjælpe dig med blive den version af dig selv som du drømmer om – uanset om det gælder vægttab, muskelopbygning, styrke eller noget helt andet.

Vores personlige trænere

Hos Unlimited Performance finder du et team bestående af fem engagerede og passionerede personlige trænere. Alle vores trænere har mange års erfaring, uddannelser og kurser bag sig, så du er sikret den nyeste viden og bedste udgangspunkt for din egen træning.

Du kan læse mere om vores team og deres styrker ved at klikke på billederne af vores medarbejdere. 

Personlig træning i private lokaler

Personlig træning i private lokaler

Hos Unlimited Performance tilbyder vi dig hyggelige træningsomgivelser, hvor alle kender alle. Du får mulighed for at bruge vores lokaler, lige når det passer dig. Samtidig har vi et fantastisk fællesskab, hvor du altid kan få sparring.

I vores 500 m2 store lokaler på Hjulmagervej 7 finder du al det træningsudstyr du har brug for. Vi har omklædningsrum med bad, hårtørrer og mulighed for at låne et håndklæde – så slipper du for at slæbe rundt på et vådt håndklæde i din taske. Der vil også altid være kaffe på kanden. 

Vi har et max på 200 medlemmer for at sikre os, at der er udstyr og plads nok til alle.

Er du i gang med et træningsforløb hos UP, vil dine personlige træningstimer være dækket af forløbet. Ønsker du at træne i træningscenteret ud over de personlige træningstimer, kræver det et medlemskab.

Prisen for et medlemskab, hvor du kan træne ubegrænset fra kl. 05:00-22 er 329 kr./mdr.

*Træningslokalerne er kun for UP-medlemmer. Det betyder, at det kun er muligt at træne i centeret, hvis du har været eller er i gang med et træningsforløb hos os.