Personlig træning

Hos Unlimited Performance tilbyder vi personlig træning i Aalborg på månedsbasis. Vi hjælper almindelige mennesker med at blive stærkere, tabe fedt, opbygge muskelmasse og føle sig fantastisk tilpas. Vores personlige trænere vil hjælpe dig med at opnå dine mål med et personligt træningsforløb.

 

Det får du med i dit 4 ugers træningsforløb:

 • Introsamtale
 • Screening af dit nuværende udgangspunkt 
 • Individuel træningsplan
 • Personlig træning 1 til 4 timer om ugen
 • Kostanbefalinger
 • Træning i vores egne private træningsomgivelser
 • Målinger (fedtprocent og muskelmasse)
 • Støtte og motivation fra din træner
Få en gratis samtale og prøvetræning

Priser

Hos Unlimited Performance kan du altid booke en gratis samtale så vi kan snakke om dine mål og forventninger. Når du vælger hvilket forløb du ønsker kan vi tilbyde nedenstående muligheder for personlig træning. 

4 TRÆNINGER PR. MÅNED

4 TIMERS PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning 1 gang om ugen er for dig, der allerede er vant til at styrketræne. Du træner flere gange om ugen, men du ønsker at få det maksimale udbytte af din tid og indsats.

2500 kr. Pr. måned.

8 TRÆNINGER PR. MÅNED

8 TIMERS PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning 2 gange om ugen er for dig der er begynder eller som på nuværende tidspunkt ikke kommer af sted til træning. Du har behov for hjælp og vejledning til hvad- og hvordan du skal træne.

4500 kr. Pr. måned.

12 TRÆNINGER PR. MÅNED

12 TIMERS PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning 3 gange om ugen er for dig, der ikke kommer afsted til træning på egen hånd. Du har behov for forpligtigelse, motivation og vejledning for at komme afsted til din træning.

6000 kr. Pr. måned.

Træningshold for kvinder / mænd

24 TIMERS HOLDTRÆNING

Træningshold for kvinder / mænd er holdtræning 2-3 gange om ugen i 8 uger og er for dig der gerne vil i gang med træning. Du vil gerne blive en del af et fællesskab og træne med andre på samme niveau.

1800 kr. Pr. måned.

Spar 25 procent på et gruppe forløb

Træn sammen med en ven eller veninde og i kan begge spare 25 procent på forløbet

Sådan fungerer din personlige træning hos Unlimited Performance

Et personligt træningsforløb henvender sig til dig, mand som kvinde, der gerne vil blive en bedre version af dig selv. Vi vil lære dig at styrketræne og hjælpe dig med at reducere din fedtprocent og opbygge din muskelmasse.

 

Introsamtale

Introsamtale

Her taler vi om dine målsætninger, dine forudsætninger for forløbet, din livsstil og om både dine og vores forventninger. Vi gennemgår dit udfyldte spørgeskema, aftaler antal personlige sessioner, samt opretter dig i vores systemer og booker din screening.

Screening

Screening

Vi foretager en vurdering af dit nuværende udgangspunkt ved at gennemgå en række fundamentale bevægelser, som skal give os en indikation af dit træningsniveau.

Træningsprogram

Træningsprogram

Du får et individuelt tilpasset program, som er designet ud fra din screening og dine mål. Dit træningsprogram vil løbende blive tilpasset, i takt med at din træningserfaring stiger.

Personlig træning

Personlig træning

Dine personlige sessioner varer 60 minutter og vi udnytter dem bedst muligt, med træning, undervisning i øvelser og/eller dialog om hvordan vi kan optimere dine resultater.

Vi tilbyder også Bootcamp forløb til kvinder

UP Bootcamp er et 8 ugers træningsforløb hvor du får personlig træning på hold

Træning i private lokaler i hyggelige omgivelser

Træning i private lokaler i hyggelige omgivelser

Hos Unlimited Performance får du mulighed for at træne i vores private lokaler, og blive en del af et fantastisk fællesskab. Vi ønsker at skabe hyggelige træningsomgivelser, hvor alle kender alle, og hvor du har lyst til at træne på alle tidspunkter på dagen.

Du finder alt det træningsudstyr du har behov for, omklædningsrum med bad, hårtørrer og mulighed for at låne et håndklæde, så du ikke skal have dit våde håndklæde med i taksen. Der vil også være kaffe på kanden. 

Vi har åbnet op for 200 medlemmer for at sikre os, at der er udstyr og plads nok til alle i vores 500 m2 store træningscenter.

Prisen for et medlemskab, hvor du kan træne ubegrænset fra kl. 05:00-22 er 329 kr./mdr eller 529 kr./mdr for træningsholdet, hvor du kan træne med på 13 hold om ugen. 

Træningslokalerne er kun for UP-medlemmer. Det betyder, at det kun er muligt at træne i centeret, hvis du har været eller er i gang med et træningsforløb hos os.

Skab unikke træningsresultater med en personlig træner

Skab unikke træningsresultater med en personlig træner

Uanset hvad dine mål er, så har vi kompetente og dygtigere trænere, der kan hjælpe dig med at opnå dem. Vores personlige trænere har specialiseret sig i mange forskellige retninger, og de brænder alle sammen for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Samarbejdet mellem dig og din personlige træner skaber et stærkt fundament for unikke træningsresultater, som er vedvarende. Uanset om dit fokus er på at ændre dine vaner, spise bedre, eller blive stærkere, så vil vores trænere sammensætte et unikt og personligt forløb til dig, der fokuserer på dig. Du vil have mulighed for at få en masse sparring og coaching, samtidig med at din personlige træner vil være med til at motivere dig gennem hele forløbet.

Alle vores personlige trænere er certificerede og uddannet inden for deres felt.

Mød dine trænere her

Vi tilbyder også Herrehold til mænd

UP Herrehold er et 8 ugers træningsforløb hvor du får personlig træning på hold

Vi har hjulpet mange mennesker

Timmy og Kasper er to unikke trænere, de involvere sig i mennesket, og kæmper for deres klienter, de er klar med sparring og teknik, og det er næsten 24-7. De er vanemennesker der arbejder med at inkorporere vaner i alle os andre når vi ønsker det. UP skal opleves og mærkes de gør en forskel.
Allan Brunbjerg
Allan Brunbjerg
Jeg kan virkelig anbefale Unlimited Performance til ALLE, som ønsker at gøre noget godt for sig selv. De er fagligt fantastisk dygtige, og i centeret bliver man altid mødt med smil og godt humør.
Susanne Bonderup Nielsen
Susanne Bonderup Nielsen
Hvorfor vælge en personlig træner?

Hvorfor vælge en personlig træner?

Unlimited Performance er for dig, der vil se varige forandringer i din hverdag. Uanset om dit mål er vægttab, muskelopbygning, bedre kostvaner eller noget helt fjerde, så kan vi sammen hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi tilbyder personlig træning til alle – uanset om du er nybegynder, øvet eller professionel atlet.

Sammen finder vi frem til rutiner, der giver små forandringer i din hverdag. Med personlig træning på månedsbasis kan du tage præcis den tid du har behov for, for at lære de værktøjer og få den hjælp der skal til at for opnå dine mål.

Personlig træning gælder om at få det optimale ud af din træning – hver eneste gang! Vores trænere sørger for at du har (eller får) en god teknik til de forskellige øvelser, og presser dig selv. Samtidig forpligtiger de dig til at komme afsted til træning og yde dit maksimale.

Alle forløb ledsages af en uddannet personlig træner med mange års erfaring og uddannelse. Et forløb inkluderer introsamtale, screening, træningsprogram samt personlig træning. Derudover får du mulighed for at bruge vores private træningsfaciliteter.

Alle personlige træninger foretages i Unlimited Performances egne private undervisnings- og træningslokaler på Hjulmagervej 7, 9000 Aalborg. Træninger ud over de personlige træninger, kræver eget medlemskab.

 

Hvorfor vælge et personligt træningsforløb

Hvorfor vælge et personligt træningsforløb

Et personligt træningsforløb henvender sig til dig, mand som kvinde, der gerne vil blive en bedre version af dig selv. Vi vil lære dig at styrketræne og hjælpe dig til at opnå et vægttab, reducere din fedtprocent og opbygge din muskelmasse.

Der er mange grunde til at vælge personlig træning og det er vigtigt at du finder en personlig træner med ekspertise indenfor dine behov. Derfor er det vigtigt at du får afdækket dine behov, så du kan finde den rigtige personlige træner – det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med.

Hos Unlimited Performance kan du bl.a. få hjælp til:

 • Øget muskelstyrke
 • Vægttab
 • Lavere fedtprocent
 • Bedre kondition
 • Skadsforebyggelse
 • Forbedring af teknik

Sammen tager vi et kig på dine behov og finder ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Du kan læse meget mere om vores forskellige personlige trænere her. Du kan bl.a. læse om deres erfaring og deres ekspertise. 

Vil tilbyder også træningsholdet når du har været i et forløb

Efter du har været i et personligt forløb, eller på vores Bootcamp eller Herrehold, kan du fortsætte din træning på træningsholdet

Hvad kan du forvente af et træningsforløb hos UP?

Individualiseret planlægning, der får dig i den bedste form i dit liv!

Få den krop du drømmer om

Lad erfarne trænere følge dig i mål

Fortæl os dit mål, og vi vil hjælpe dig med at opnå det. Vi bryder kompleks information ned i handlinger, der kan udføres! Udnyt vores ekspertise og kom i den bedste form i dit liv - resten af dit liv. 

Fællesskab

En plan der passer til din livsstil

Vi starter ud fra dit udgangspunkt og laver en plan, der passer til din livsstil, dine omgivelser og til din målsætning – lige meget om du vil tabe dig, opbygge muskelmasse, blive stærkere eller have mere energi.

Start og stop når du vil

Træningsprogrammer, du kan følge

Er du trænet eller utrænet? Har du en skade? Har du begrænset tid i hverdagen? Uanset din situation laver vi et program, du kan følge, ligegyldigt hvor meget (eller lidt) tid du har.

Træn inden de andre står op

Personlig træning på dit favorit tidspunkt

Vi vil undervise dig i de øvelser, du har brug for i dit træningsprogram, og sørge for, at du får bedst udbytte af din indsats. Du har mulighed for at booke tider med os fra tidlig morgen til sen aften.

Aldrig på slankekur igen

Support

Det er svært at opnå vedvarende resultater på egen hånd. Vi følger din udvikling gennem forløbet og står altid til rådighed, lige meget hvilke udfordringer der måtte dukke op undervejs.

Motiverende træningsprogrammer

Evidensbaserede og gennemtestede metoder

Vore metoder er allerede testet på flere hundrede klienter. Vi holder os løbende opdateret i forhold til den nyeste forsking inden for træning, coaching og psykologi.