Før/efter billeder

Pia får troen på sig selv tilbage

I februar tog Pia et stort- og for hende et skræmmende skridt. Hun besluttede sig for at tage kampen op mod sin overvægt. Pia havde et brændende ønske om, at kunne gå ind i en hvilken som helst tøjbutik og hoppe i det tøj som hun havde lyst til. Hun ville samtidig gerne have mere energi og overskud til hendes fantastiske datter i hverdagen. Pia manglede modet og troen på at hun kunne lykkes, da hun tidligere havde forsøgt sig med diverse slankekure uden den store succes.

I fællesskab fandt vi frem til en kostopgave som Pia havde lyst til at give sig i kast med. En kostopgave som hun havde troen på at hun kunne lykkes med dagligt. Opgaven lød på, at Pia skulle erstatte de fleste snacks i løbet af dagen med grøntsager/frugt og spise 2-3 knytnæver frugt/grønt dagligt. Derudover skulle hun spise som hun plejede. Vi fandt frem forskellige retter og grøntsager som Pia kunne lide og aftalte at køleskabet skulle fyldes op med disse råvarer, så de var let tilgængelig. Stille og roligt, som Pia opnåede succes med sin kostopgave og vægten begyndte at falde, fyldte vi gradvis flere kostopgaver på.

Pia skulle også igang med at dyrke motion. Vi startede med 2x styrketræning sammen pr. uge. Jeg husker tydeligt Pia til de første træninger, hun følte sig meget utilpas blandt de mange mennesker som trænede og hun ville allerhelst gemme sig, så vi forsøgte at “holde os for os selv”.

I dag kommer Pia glad og smilende til træning, hun hilser og taler med de andre i træningscenteret, hun træner gerne selvom der er mange mennesker omkring hende og hun træner endda selv 1 gang om ugen. Pia har idag meget mere energi til at bruge tid sammen med sin datter.

Og ved du hvad? Pia kan nu købe tøj i Vero Moda!!

Jeg er så glad og stolt på Pia’s vegne, at hun tog skridtet og fik troen på sig selv. Jeg håber dette kan inspirere mange flere til at tage det første skridt, jeg ved det er svært og grænseoverskridende! Men det kampen værd!

Pia og jeg er slet ikke færdige sammen endnu, vi har flere mål der skal krydses af og jeg glæder mig!