UP Baby Bootcamp - Efterfødselstræning

Hos Unlimited Performance tilbyder vi 8 ugers Baby Bootcamp-forløb til nybagte mødre i AalborgVi hjælper dig som mor med at komme afsted til træning sammen med din baby, så du kan komme tilbage i form og føle dig fantastisk tilpas. Vores personlige træner Anne vil hjælpe dig med at opnå dine mål med et personligt træningsforløb på hold.

Det får du med i dit 8 ugers træningsforløb:

  • 8 ugers træningsforløb for mødre (mulighed for 8 ugers overbygning)
  • 16 timers personlig træning på hold af maks 6 mødre
  • Træning i private træningsomgivelser
  • 2 træningsprogrammer
  • 8 ugers kostpensum og 5 kostopgaver
  • Madinspiration der passer ind i en småbørnsfamilie
  • Målinger (fedtprocent og muskelmasse) samt logbog
  • Personlig tilbagemelding på din indsats hver uge
  • Støtte og motivation fra 5 andre mødre og din træner

Pris: 3600 kr.

Tilmeld

Næste baby bootcamp starter d. 9 marts

Mandag og onsdag kl. 10.30-12.00

Sådan fungerer dit Baby forløb hos Unlimited Performance

Et Baby Bootcamp-forløb henvender sig til alle alle mødre, der har svært ved at komme afsted til træning på egen hånd og som vil lære at styrketræne med god teknik, stramme kroppen op, tabe fedt og føle dig fantastisk tilpas. Du bliver en del af et unikt fællesskab, hvor vi deler sejre og succeser, støtter og motiverer hinanden til at nå vores individuelle mål!

Træning på hold

Træning på hold

Du får personlig træning på hold 2 gange om ugen, sammen med din baby og max 5 andre mødre. Du vil lære at styrketræne rigtig med frivægte, håndvægte og kettlebells på dit niveau, hvor alle kan være med.

Træningsprogram

Træningsprogram

På Baby Bootcampen træner I det samme træningsprogram med individuelle tilpasninger, som er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts.

Kostopgaver

Kostopgaver

Du skal igennem en serie af kostopgaver, som introduceres 1 opgave ad gangen. Opgaverne er simple at følge og du vil få madplansinspiration hver uge, som passser til en småbørnsfamilie. Opgaverne skifter hver 14. dag, så du har tid til at få skabt nogle vedvarende vaner.

Målinger og logbog

Målinger og logbog

Vi følger hele tiden med i processen, også uden for de 2 træningstimer sammen pr. uge. Du skal registrere din indsats med dine daglige kostopgaver i en online logbog, som du vil modtage personlig feedback på. Ved opstart og afslutning får du samtidig målt din fedtprocent og muskelmasse med en kropsscanner.

8 ugers baby bootcamp 3600 kr

Du sparer over 50 procent i forhold til et personligt forløb

Hvad er UP Baby Bootcamp?

Hvad er UP Baby Bootcamp?

På UP Baby Bootcamp kan du træne sammen med din baby og max 5 andre mødre hver mandag og onsdag kl: 10.30-12.00. Bootcampen vil hjælpe dig igang med træning igen efter fødslen og tilbage til din form inden graviditeten. 

Træningen kommer til at bestå af styrketræning med frivægte, kettlebells, håndvægte og din egen kropsvægt, og alle øvelser vil være tilpasset dit niveau. Da det er din baby, som er i fokus, er der afsat tid til, at træningen kan tages i det tempo, som din baby tillader det. 

På Baby Bootcampen skal du arbejde med sunde vaner, som er muligt at implementere i en travl småbørnsfamilie. Hver 2. uge vil du modtage en kostartikel, som beskriver den kostopgave, du skal udføre på daglig basis. Der vil være idéer og inspiration, fra mig og hinanden, til hvordan du kan lykkes med opgaven om at leve sundere og tabe dig, uden at du skal gå på kompromis med din rolle som mor eller familie. Du skal gennem forløbet registrere din indsats i et online logbogskema, hvor du én gang om ugen modtager en personlig tilbagemelding på din indsats.

Vi anbefaler at din baby er ml. 2 måneder og 1 år gammel. 

Din coach under Baby Bootcamp

Din coach under Baby Bootcamp

Jeg har lige så længe, jeg kan huske, været optaget af fysisk aktivitet. Siden jeg lagde konkurrencegymnastikken på hylden i 2011, har jeg været optaget af fitness og træning. Kombinationen af manglende resultater med diverse holdtræningsformer, og at jeg fandt ud af, at det at løfte tunge ting er sjovt og udfordrende, er jeg i dag optaget af vægtløftning og styrketræning. Derfor tog jeg i 2013 på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg uddannede mig til fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund, og i 2013 påbegyndte jeg min Bacheloruddannelse i Idræt. Jeg har desuden en brændende passion for sund mad og madlavning. 

Mød Anne

Gå til styrketræning med 5 andre mødre 2 gange om ugen

Vil du være med? Kom og mød mig til en uforpligtende samtale

Priser

Hos Unlimited Performance kan du altid booke en gratis samtale, så vi kan snakke om dine mål og forventninger, inden du booker din plads på Baby Bootcampen. Du har mulighed for at dele betalingen op i månedlige rater.

Baby Bootcamp

Mandag og onsdag

10.30-12.00

Starter i uge 11

Træner: Anne Søndergaard

3600 3600 kr. Pr. måned.
Hvorfor UP Baby Bootcamp?

Hvorfor UP Baby Bootcamp?

Det er fantastisk at blive mor, men det er også hårdt og udfordrende! Baby kommer selvfølgelig i første række og det kan være svært at prioritere sig selv, spise fornuftigt og finde tid og overskud til at komme afsted til træning. Vil du gerne have din krop tilbage i form eller måske i endnu bedre form? Vil du gerne i gang med styrketræning, eller i gang igen efter fødslen? Så er baby-bootcampen noget for dig. 

Vi har lavet et Baby bootcamp hold, som gør det nemmere at komme afsted til træning. Du kan tage din baby med og der vil være andre mødre og din træner, til at hjælpe med børnepasningen. Vi sørger for at du bygger din træning op i det rigtige tempo og at du laver øvelserne korrekt. Samtidig får du en masse redskaber til din kost og strategier som passer ind i en børnefamilie.

UP Baby Bootcamp er unik, fordi du bliver undervist og vejledt i både styrketræning, og hvordan du kan ændre dine kostvaner. Det er et personligt forløb, hvor du på intet tidspunkt bliver overladt til dig selv, og hver uge får du en personlig tilbagemelding på dine udfordringer.

Det kan du forvente af UP Baby Bootcamp

Personlig træning på hold, der får dig tilbage i form

undefined

Få din form tilbage inden graviditeten

Smid de ekstra graviditetskilo. Vi har værktøjerne til at få dig i mål.

Fællesskab

Bliv en del af fællesskabet

Træn med 5 andre mødre på samme niveau, og brug fællesskabet til at holde dig forpligtiget og motiveret.

Start og stop når du vil

8 ugers babyhold

Du får personlig styrketræning 2 gange om ugen på hold og et nyt træningsprogram hver måned.

Træn inden de andre står op

Træn i private omgivelser med din Baby

Træningen foregår i vores PRIVATE undervisnings- og træningslokaler på Hjulmagervej 7, 9000 Aalborg.

Aldrig på slankekur igen

Få sunde kostvaner

Du vil modtage daglige kostopgaver, der skaber sunde vaner, som varer ved for livet. 

Motiverende træningsprogrammer

Løbende events 

Løbende vil vi finde på events hvor vi får muligheden for at lave noget sammen