Det skal du bruge:
Oksedellerne har en let krydret smag med græske undertoner, de er saftige og smager virkelig godt.
Bliv endelig ikke forskrækket når du ser ingredienslisten, når du har lavet dem første gang vil du opleve hvor utrolig nemme dellerne er at lave. De behøver ikke at steges på en pande, de kan nemt bages i ovnen. Forberedelsestiden er minimal, det er nemt at lave en stor portion og fryse dem ned og så passer dellerne sig selv, imens du hakker salaten eller går en tur.
Velbekomme
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne og rør farsen godt. Form farsen til frikadeller. Placer frikadellerne på en bradepande og bag dem i ovnen ca. 20 min ved 200 grader.
Opskriftsinfo
Varighed: | 30 min |
Personer: | 5 |
Sværhedsgrad: |
Tips & Tricks
Jeg bruger hænderne til at ælte farsen og forme frikadellerne, som jeg sætter direkte på en bradepande.
Frys dellerne ned og tag dem med på farten direkte fra fryseren - så er de tøet op når de skal spises og har indtil da fungeret som fryseelement i madpakken.
For flere grøntsager i dellerne kan der tilføjes efter eget ønske. Jeg kan anbefale hakket løg og fint hakkede champignon, det øger forberedelsestiden lidt med øger måske smagsoplevelsen og sundhedsværdien.
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget