Det skal du bruge:
Den grønne krøllede kål, med sin stærke kål smag er måske ikke på favoritlisten når det gælder salater? Det er den her salat herhjemme! Tricket med grønkål er at den skal krammes. Den stive kål falder sammen og bliver blød når salaten krammes, hvilket gør den nemmere at spise. Denne salat krammes med en dressing af hytteost.
Mit første møde med denne salat var til en ost og rødvins aften med en masse skønne piger. Siden hen har jeg justeret salaten så den nu er helt min egen. Denne salat er rigtig god til alt hvor rødvin også er godt, så som rødt oksekød, vildt, laks og ost.
I aften spiser jeg salaten til en stor bøf med kartoffel fritter.
Velbekomme
Sådan gør du
Rør dressingen af hytteost, balcamico og sennep i en stor skål. Skyl grønkålen rigtig godt. Tør kålen og fjern det værste af stokken. Hak kålen fint og put den i skålen med dressingen. Kram grønkålen med hænderne til den falder sammen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og tilsæt dem. Skær æblet i tern og tilsæt også det. Rør rundt i salaten og smag til med salt og peber, drys saltristede hasselnødder på toppen.
Opskriftsinfo
Varighed: | 10 min |
Personer: | 4 |
Sværhedsgrad: |
Tips & Tricks
Kram grønkålen til den falder sammen, så bliver kålen blød og nemmere at spise.
Vil du spare på kalorierne, så undlad nødderne.
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget