Skrevet af::: Anne

Gulerodsgrød

Det skal du bruge:

1 dl gryn (havre, rug, spelt) ▪ 2 revne gulerødder ▪ 1/2 tsk vaniljepulver ▪ 1 tsk kardemomme ▪ 1 tsk kanel ▪ 2,5 dl vand ▪ 1 æggehvide ▪ 1/2 scoop vanilje proteinpulver ▪ 1/2 scoop chokolade proteinpulver (eller 1 scoop af din foretrukne) ▪ 1 æble revet eller i tern ▪ 1/2 dl skyr

Det er vigtigt at komme godt fra start, derfor går startskuddet på Unlimited Performances madblogmed denne herlige morgenmad.

Opskrifterne på bloggen vil følge Unlimited Performance kostfilosofier. Alle opskrifter vil indeholde gode råvarer, en fornuftig proteinkilde, grøntsager og masser af passion. 
Jeg er pigen bag bloggen og opskrifterne. Mit navn er Anne, jeg er igang med at certificere mig til Precision Nutrition coach 1, som er strategien der ligger bag tankegangen i UP.  
Jeg er madelsker, fødevarer-fanatiker, gastro-freak og et rigtig mad-øre.
Jeg har selv fået hjælp af de dygtige trænere Timmy og Kasper. 
Her på bloggen håber jeg at kunne inspirere til nemme og sunde retter, og jeg glæder mig til at dele ud af mine opskrifter.    

For mig skal morgenmad være hurtig, nemt og velsmagende. Det må gerne smag så godt at jeg glæder mig til den allerede når jeg går i seng aftenen forinden. Derudover inkluderer jeg i min morgenmad altid en god proteinkilde og mindst én grøntsag eller frugt. Grøden her er cremet og lækker, den tager kun 3 min at lave i micro-ovnen, smagen er sød næsten som en "gulerods-kage". 

Velbekomme og velkommen til.

undefined

Sådan gør du

Gryn, gulerødder, halvdelen af det revne æble, krydderier og vand blandes i en skål og koges i micro-ovnen i 2 min ved højeste effekt (kan også koges i en gryde). 

Tag grøden ud, rør rundt og tilsæt æggehviden. Giv det yderligere 1 min i micro-ovnen. 

Tag grøden ud, rør proteinpulver i og grøden er klar til servering. 

Top den med skyr, pynt grøden med den anden halvdel af æblet og drys med lidt kanel. 

 

Opskriftsinfo

Varighed: 5 min
Personer: 1
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Du kan pynte grøden lige efter dit ønske. For at tilføje en fedtkilde så prøv mandler eller en skefuld peanutbutter - det smager himmelsk. For en større mængde kulhydrat, brug nogle flere gryn eller tilføj rosiner. Grøden kan sagtens laves uden æggehvide, så mindskes proteinindholdet lidt, det kan justeres med proteinpulveret.

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar