Det skal du bruge:
Hvis ikke du har prøvet at lave fritter af hokkaido græskar, så skylder du virkelig dig selv at prøve det! De små buttede orange græskar har en sød smag, som når de ristes i ovnen får en sprød "karamelliseret" overflade og en blød midte, hvilket gør dem virkelig lækker som fritter. De er super nemme at lave, da de passer sig selv i ovnen. Fritterne gør sig rigtig godt til efterårs simre retter og rødt oksekød.
Sådan gør du
Vask hokkaidogræskaret godt, skrallen kan sagtens spises. Halver græskaret og skrap kernerne ud. Skær græskaret i ca. 1 cm tykke både eller "fritter". Fordel fritterne på en bradepande og drys med groftsalt og chili flager. Bag fritterne i ca 35 min i en 200 grader varm ovn. Server med en lækker hjemmelavet mayo.
Opskriftsinfo
Varighed: | 40 min |
Personer: | 4 |
Sværhedsgrad: |
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget