Det skal du bruge:
Hokkadiogræskar og helt sikkert min yndlings grøntsag - hvis man kan have sådan en ?
Jeg glæder mig hele sommeren til den kommer igen. I år overvejer jeg om jeg skal købe stort ind og fryse ned så jeg kan have hokkaido hele året.
Jeg har ikke selv en have, men for andet år i træk har min far forsøgt at gro hokkaido i sin have. Han har sine udfordringer med dem, men hvad gør man ikke for sin mad-glade datter ;) Min far har dyrket de fineste små gule hokkaidos, som aldrig rigtig blev lige så bløde og søde som dem jeg køber, men fine, det var de virkelig.
I sommers var jeg på en fantastisk cykel-ferie på samsø, hvor jeg var ellevild over at se de flottte hokkaido-marker. Så jeg har set hvor guldet gror
Hvorfor er jeg så vild med hokkaido?
Fordi de smager sødt, inderholder næsten ingen kalorierl og så kan jeg bruge dem til ALT. Hokkaido-frittet, hokkaido-suppe, hokkaido-mos, hokkaido-pandekager, hokkadi-burger, jeg kunne blive ved.
Faktisk er jeg så så vild hokkaido at min hænder nogengange har et orange skær.
Jeg vælger altid en dansk eller en økologisk udgave, da jeg spiser skrallen, det kan man sagtens og det gør det meget nemmere at tilberede.
Her får du opskriften på en lækker cremet suppe, fuld af smag og rimelig kalorielet. Til suppen serverer jeg en proteinkilde som f.eks. taco-kød eller græske oksedeller. Du kan også servere den med noget kylling eller sprødt bacon.
Velbekomme
Sådan gør du
Snit løg, hvidløg og chili fint. Svits det i olien. Fjern kernerne fra hokkaidoen og skær den i grove tern. Svits den sammen med de andre grøntsager. Når hokkaidoen har taget lidt farve tilsættes vand, bouillon og ingefær. Det hele koges ved lav varme i minimum 20 min. Blend suppen, tilsæt mere vand hvis konsistensen er for tyk.
Opskriftsinfo
Varighed: | 30 min |
Personer: | 4 |
Sværhedsgrad: |
Tips & Tricks
Ønsker du en mere kalorietæt suppe kan du tilsætte en dåse kokosmælk.
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget