Skrevet af::: Anne

Hokkaido suppe

Det skal du bruge:

1 løg ▪ 2 fede hvidløg ▪ 1 rød chili ▪ 1 spsk olie (eller kokosolie) ▪ 1 hokkaido græskar ▪ 2 liter vand ▪ 1 grøntsagsbouillon terning ▪ 1 cm ingefær

Hokkadiogræskar og helt sikkert min yndlings grøntsag - hvis man kan have sådan en ?

Jeg glæder mig hele sommeren til den kommer igen. I år overvejer jeg om jeg skal købe stort ind og fryse ned så jeg kan have hokkaido hele året. 

Jeg har ikke selv en have, men for andet år i træk har min far forsøgt at gro hokkaido i sin have. Han har sine udfordringer med dem, men hvad gør man ikke for sin mad-glade datter ;) Min far har dyrket de fineste små gule hokkaidos, som aldrig rigtig blev lige så bløde og søde som dem jeg køber, men fine, det var de virkelig. Hjemmedyrket hokkaido græskar

I sommers var jeg på en fantastisk cykel-ferie på samsø, hvor jeg var ellevild over at se de flottte hokkaido-marker. Så jeg har set hvor guldet gror 

Hvorfor er jeg så vild med hokkaido? 

Fordi de smager sødt, inderholder næsten ingen kalorierl og så kan jeg bruge dem til ALT. Hokkaido-frittet, hokkaido-suppe, hokkaido-mos, hokkaido-pandekager, hokkadi-burger, jeg kunne blive ved. 

Faktisk er jeg så så vild hokkaido at min hænder nogengange har et orange skær.

Jeg vælger altid en dansk eller en økologisk udgave, da jeg spiser skrallen, det kan man sagtens og det gør det meget nemmere at tilberede. 

Her får du opskriften på en lækker cremet suppe, fuld af smag og rimelig kalorielet. Til suppen serverer jeg en proteinkilde som f.eks. taco-kød eller græske oksedeller. Du kan også servere den med noget kylling eller sprødt bacon. 

Velbekomme

 Hokkaido suppe

Sådan gør du

Snit løg, hvidløg og chili fint. Svits det i olien. Fjern kernerne fra hokkaidoen og skær den i grove tern. Svits den sammen med de andre grøntsager. Når hokkaidoen har taget lidt farve tilsættes vand, bouillon og ingefær. Det hele koges ved lav varme i minimum 20 min. Blend suppen, tilsæt mere vand hvis konsistensen er for tyk. 

Græskar suppe

Opskriftsinfo

Varighed: 30 min
Personer: 4
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Ønsker du en mere kalorietæt suppe kan du tilsætte en dåse kokosmælk.

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar