Det skal du bruge:
Den første opskrift i e-julekogebogen er denne lækre julegrød. Grøden er cremet og minder om risengrød. Det tager næsten ingen tid at lave og den vil holde dig mæt længe. Prøv opskriften i dag, eller d. 1 december, hvor du kan nyde grøden mens du ser kalenderlyset brænde.
Har du fået lys at få mere inspiration til flere juleopskrifter, så tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag e-julekogebogen 24 sunde juleopskrifter.
Velbekomme
Sådan gør du
Rør havregryn, vand og mælk sammen i en gryde og bring det i kog. Tilsæt vanilje og
en smule salt, kog det et par minutter under omrøring, til grøden får en fyldig
konsistens. Rør ægget i grøden, giv grøden et opkog for at sikre, at ægget er tilberedt.
Server grøden med en smørklat af æblegrød og kaneldrys af ristede, hakkede hasselnødder
og kanel.
Opskriftsinfo
Varighed: | 10 min |
Personer: | 1 |
Sværhedsgrad: |
Tips & Tricks
For en mere proteinrig grød kan der tilsættes vaniljeproteinpulver.
Havregryn kan sagtens erstattes af lige de gryn, du ønsker.
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget