Skrevet af::: Anne

Julegrød

Det skal du bruge:

1 dl grovvalset havregryn ▪ 1/2 dl vand ▪ 2 dl mælk ▪ 1 knivspids vaniljepulver ▪ 1 æg ▪ en smule salt

Den første opskrift i e-julekogebogen er denne lækre julegrød. Grøden er cremet og minder om risengrød. Det tager næsten ingen tid at lave og den vil holde dig mæt længe. Prøv opskriften i dag, eller  d. 1 december, hvor du kan nyde grøden mens du ser kalenderlyset brænde. 

Har du fået lys at få mere inspiration til flere juleopskrifter, så tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag e-julekogebogen 24 sunde juleopskrifter. 

Velbekomme

Julegrød

Sådan gør du

Rør havregryn, vand og mælk sammen i en gryde og bring det i kog. Tilsæt vanilje og

en smule salt, kog det et par minutter under omrøring, til grøden får en fyldig

konsistens. Rør ægget i grøden, giv grøden et opkog for at sikre, at ægget er tilberedt.

Server grøden med en smørklat af æblegrød og kaneldrys af ristede, hakkede hasselnødder

og kanel.

Julegrød

Julegrød Julegrød

Opskriftsinfo

Varighed: 10 min
Personer: 1
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

For en mere proteinrig grød kan der tilsættes vaniljeproteinpulver.  

Havregryn kan sagtens erstattes af lige de gryn, du ønsker.

 

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar