Skrevet af: Anne

Julegrød

Det skal du bruge:

1 dl grovvalset havregryn ▪ 1/2 dl vand ▪ 2 dl mælk ▪ 1 knivspids vaniljepulver ▪ 1 æg ▪ en smule salt

Den første opskrift i e-julekogebogen er denne lækre julegrød. Grøden er cremet og minder om risengrød. Det tager næsten ingen tid at lave og den vil holde dig mæt længe. Prøv opskriften i dag, eller  d. 1 december, hvor du kan nyde grøden mens du ser kalenderlyset brænde. 

Har du fået lys at få mere inspiration til flere juleopskrifter, så tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag e-julekogebogen 24 sunde juleopskrifter. 

Velbekomme

Julegrød

S�dan g�r du

Rør havregryn, vand og mælk sammen i en gryde og bring det i kog. Tilsæt vanilje og

en smule salt, kog det et par minutter under omrøring, til grøden får en fyldig

konsistens. Rør ægget i grøden, giv grøden et opkog for at sikre, at ægget er tilberedt.

Server grøden med en smørklat af æblegrød og kaneldrys af ristede, hakkede hasselnødder

og kanel.

Julegrød

Julegrød Julegrød

Opskriftsinfo

Varighed: 10 min
Personer: 1
Sv�rhedsgrad:

Tips & Tricks

For en mere proteinrig grød kan der tilsættes vaniljeproteinpulver.  

Havregryn kan sagtens erstattes af lige de gryn, du ønsker.

 

0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar