Det skal du bruge:
Klassiske fiskefrikadeller går man aldrig galt i byen med. Opskriften er nem og lækker og fiskefrikadellerne er uden alverdens industrielle tilsætningsstoffer. Fiskefrikadellerne er lavet på torsk og laks, som er gode proteinkilder der er fulde af omega 3 fedtsyrer. Til frikadellerne har jeg brugt fiske-portioner fra frost, de er ikke helt så lækre som fersk fisk fra fiskehandleren, men de skal alligevel blot i blenderen. Til fiskefrikadeller hører der sig remoulade. Den købte remoulade bidrager i min optik ikke med noget godt ernæringsmæssigt, derfor har jeg i stedet lavet en fedtfattig og velsmagende variant som tilmed er proteinrig og fuld af gode næringsstoffer. Jeg serverede fiskefrikadellerne med remoulade og en klassisk råkost salat.
God aften og velbekomme
Sådan gør du
Fiskefrikadeller:
Torsk og laks køres til en grov fars i blenderen. I en skål røres fiskefarsen sammen med de resterende ingredienser. Lad farsen trække i 10 min. Steg fiskefrikadellerne i lidt smør eller olie på en pande.
Grov remoulade:
Rør skyr med karry, sennep, salt og peber. Vend grøntsageren i dressingen og smag til med citronsaft, cornichonvand salt og peber.
Råkost salat:
Riv gulerødderne og bland dem med appelisner i tern, vend salaten evt. med ekstra citronsaft. Drys salaten med rosiner og solsikkekerne.
Opskriftsinfo
Varighed: | 40 min |
Personer: | 4 |
Sværhedsgrad: |
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget