Det skal du bruge:
Denne opskrift opstod i et forsøg på at lave en granola, som var knasende og i store klumper, uden at bruge sukker, honning, dadler eller proteinpulver til at søde og klistre sammen med. Granolaen skal være et godt alternativ til kammerjunker til koldskål.
Da jeg kom i tanke om, at jeg kunne bruge banan, søgte jeg lidt inspiration på nettet og justerede selvfølgelig til, for hvis der er en ting jeg ikke kan, så er det altså at følge en opskrift. Resultatet blev denne granola, som jeg selv er positiv overrasket over hvor lækker, knasende og sød den blev. Granolaen er perfekt som crunch til sommerkoldskål, eller som müsli på skyr, eller med mælk på, måske endda bare som snacks.
Følg opskriften eller juster den.
Velbekomme.
Sådan gør du
Mos bananerne.
Bland de resterende ingredienser og "smuldre" bananen godt ind i blandingen.
Fordel blandingen jævnt på en bradepande og rist den i 20-30 min ved 180 grader i ovnen, det er en god ide at vende det undervejs.
Opbevar crunchen i en lufttæt beholder, det kan holde sig mindst 3 uger.
Opskriftsinfo
Varighed: | 35 min |
Personer: | 4 |
Sværhedsgrad: |
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget