Det skal du bruge:
Så simpelt kan det gøres.
Skyr, det islandske surmælksprodukt har en fornuftig næringsfordeling, det er rigt på protein og har et lavt fedtindhold. Derfor er skyr rigtig god til måltider der gerne må gå lidt stærkt og som morgenmad eller mellemmåltider.
Skyr er som sagt et surmælksprodukt og derfor smager det surt. Men der skal ikke ret meget til for at pifte den kedelige sure skyr lidt op, også uden at vælge en variant tilsat sukker og andre ugennemskuelige smagsforstærkere. Af de smagsneutrale skyrprodukter er der stor forskel på konsistensen, alt efter hvilken producent du vælger. Levevis og Cheasy er fx mere flydende hvor Thise og Dit valg er tykkere i konsistens. Vælg den konsistens der passer til din smag.
Velbekomme.
Sådan gør du
Rør skyr med en smule vaniljepulver. Hak æble og de ristede mandler. Fordel det over skyren og drys med kanel.
Opskriftsinfo
Varighed: | 5 min |
Personer: | 1 |
Sværhedsgrad: |
Tips & Tricks
Prøv at riste mandler eller hasselnødder 10 minutter ved 200 grader i ovnen. Dette giver nødderne mere smag.
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget