Skrevet af::: Anne

Skyr med æble, kanel og ristede mandler

Det skal du bruge:

Skyr ▪ Vaniljepulver (ikke vaniljesukker) ▪ Æble ▪ Ristede mandler ▪ Kanel

Så simpelt kan det gøres.

Skyr, det islandske surmælksprodukt har en fornuftig næringsfordeling, det er rigt på protein og har et lavt fedtindhold. Derfor er skyr rigtig god til måltider der gerne må gå lidt stærkt og som morgenmad eller mellemmåltider.

Skyr er som sagt et surmælksprodukt og derfor smager det surt. Men der skal ikke ret meget til for at pifte den kedelige sure skyr lidt op, også uden at vælge en variant tilsat sukker og andre ugennemskuelige smagsforstærkere. Af de smagsneutrale skyrprodukter er der stor forskel på konsistensen, alt efter hvilken producent du vælger. Levevis og Cheasy er fx mere flydende hvor Thise og Dit valg er tykkere i konsistens. Vælg den konsistens der passer til din smag. 

Velbekomme.

Skyr med æble, kanel og ristede mandler

Sådan gør du

Rør skyr med en smule vaniljepulver. Hak æble og de ristede mandler. Fordel det over skyren og drys med kanel. 

Opskriftsinfo

Varighed: 5 min
Personer: 1
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Prøv at riste mandler eller hasselnødder 10 minutter ved 200 grader i ovnen. Dette giver nødderne mere smag. 

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar