Det skal du bruge:
Æg og bacon er et must til en weekend brunch!
Vi har endelig fundet tricket til at lave de perfekte cremede sramble eggs, hytteost! Bland lidt hytteost i æggene og de bliver helt perfekt! Der er ikke noget overskydende væske eller æg der bliver så stive, at de kan stå selv.
I stedet for bacon rister vi parmaskinke i ovnen, de bliver lige så sprøde som almindelig bacon og så synes vi bare det smager bedre.
Velbekomme
Sådan gør du
Læg skinken på bagepapir og rist det i ca. 7 min. ved 200 grader, til det er sprødt og lækkert. Rør æg, hytteost, salt og peber sammen og steg det på en non-stick pande i mens du rører i det. Server! Opskriften er til ca én person, så er det ellers bare at gange op!
Opskriftsinfo
Varighed: | 10 min |
Personer: | 1 |
Sværhedsgrad: |
Mums, det glæder jeg mig til at prøve