Personlig træner: Jørgen Rasmussen

Min passion og træningserfaring bunder i 16 år, hvor især styrketræning har været en stor del af mit liv. Jeg tror på, at en sund livsstil giver glæde og overskud i hverdagen. Jeg er uddannet kok, og i den forbindelse har træning bidraget til at give mig styrke og overskud i en travl og fysisk krævende branche. De seneste 3 år har jeg suppleret min profil med uddannelser og kurser inden for bl. a. yoga, kostvejledning, coaching og sportsmassage.  

Jeg er derudover uddannet på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg bl.a. har stiftet bekendtskab med idrætsspecifik træning, styrketræning med fokus på korrekt teknik samt de processer der finder sted i kroppen, når den udsættes for træning og ændret livsstil. 

Når du træner med mig kan vi arbejde med alt fra tung styrketræning over træning med egen kropsvægt til træning med høj intensitet. Måske endda suppleret med bevægelser fra yogaens verden. Jeg vil først og fremmest hjælpe med dig at definere dine mål og lave den rigtige plan for, hvordan du når dem. Det kan være alt fra vægttab til muskel- og styrkeforøgelse eller noget helt tredje. Sammen finder vi en struktur, der passer til din hverdag og arbejder med øvelser, der kan hjælpe dig i mål.

CV:

Køkkenchef på KaffeFair, Strandvejen

2005 – nu: Kok 

2019: Yogalærer, YOGA HUSET Aalborg 

2018: Eksamineret sportsmassør, Sportskropskolen 

2017-2018: Personlig træner, Fitness World

2017-2018: Precision Nutrition Level 1 Certified 

2016-2017: DIF Coach 1, Aalborg Sportshøjskole 

2016-2017: Diplomtræner, Strength and Conditioning Coach, Aalborg Sportshøjskole 

2016-2017: Kostvejleder, Aalborg Sportshøjskole 

Precision Nutrition Level 2 Master Coach

Bedste resultater:

2. plads ved Athletic Fitness DM 2018 

5. plads ved Athletic Fitness Debutantstævne 2018

Kontakt:

Email: Joergen@unlimitedperformance.dk