Før/efter billeder

12 uger med Andreas Larsen

Kan du fortælle kort om dig selv?!

Jeg er en ung, single fyr på 26, jeg er udlært auto mekaniker men arbejder lige pt hos Siemens i Aalborg øst, jeg har længe haft en drøm om sixpack og mere markeret muskler samtidig med at jeg gerne vil være lidt større.

Hvorfor valgte du Unlimited Performance?

Jeg havde trænet i 2 år efterhånden, uden at jeg synes der skete noget som helst, og blev derfor enig med mig selv om at jeg ville prøve hvad sådan en personlig træner kunne hjælpe mig med, for jeg måtte da gøre et eller andet forkert, så søgte jeg lidt frem og tilbage på google, og fandt så frem til Unlimited Performance og så de resultater som han havde hjulpet folk med til at få, så tænkte jeg at jeg ville prøve og kontakte ham, også gik det hurtigt der fra.

Hvordan har din livsstil ændret sig siden du begyndte (Kost og træningsvaner)?

Jeg er blevet meget mere opmærksom på hvad jeg spiser og hvor tit jeg spiser, og er blevet meget bedre til at sige nej tak til kage og andre søde sager. Samtidig med er jeg blevet meget bedre til at presse mig selv når jeg er oppe og træne.

Kan du kort beskrive hvad du lavede i under dit forløb (typisk personlig træning)?

Når jeg trænede efter de træningspas som Timmy havde lavet til mig, så lavede jeg de fleste af øvelserne i frivægte og kabeltårne, da jeg arbejdede meget med at have kontrollen over vægtene og lave øvelserne rigtigt.

Hvordan er du nået frem til dine resultater?

Blod, sved og tåre.! Nej, så slemt var det ikke, men arbejd hårdt og spis rigtigt, så kan man komme langt. Selvfølgelig kan man komme til at bløde lidt og svede helt vildt, men det høre med.

Har du oplevet andre positive bivirkninger ved dit forløb?

Udover det gode resultat jeg er kommet derfra med, så kan det da næsten kun være en positiv bivirkning at ens kollegaer, som man jo bruger meget tid sammen med, siger at de kan se en forskel, alt det blandet sammen, giver jo en del mere selvtillid og det er jo kun dejligt.

Hvordan vil du fortsætte fremadrettet?

Jeg har lavet en aftale med Timmy om at jeg tager 12 uger mere sammen med ham, så han fortsat kan hjælpe mig med at lave træningspas og tage billeder og målinger af mig, da det hjælper mig en del, så jeg stadig kan se at der sker nogle fremskridt. Udover det, vil jeg selvfølgelig stadig spise sundt og træne hårdt.