Før/efter billeder

Mathias Braad Mikkelsen taber sig 19 kg

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund:

Jeg har tidligere styrketrænet i et par år, men aldrig haft de store resultater. Træningen foregik mest i maskiner, og trænede sjældent de store muskelgrupper. Det skyldtes både manglende teknik, men i høj grad også manglende viden om ’god træning’! Jeg har tidligere døjet med overbelastede knæ, som jeg også følte var en barriere for min træning af ben – det viste sig at forholde sig anderledes.

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Jeg fulgte udvikling i min kammerat Jonas Østerbys forløb, og kunne se hvor effektivt det var. Det fik mig til at tjekke hjemmesiden, og her kunne jeg se de mange flotte resultater der var opnået. Derfor valgte jeg at tage til Aalborg (fra Aarhus) for at mødes med Kasper. Alt ved forløbet var tiltalende og jeg har ikke fortrudt ét sekund!

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Jeg har tidligere tabt mig på egen hånd, helt op til 36 kg på et tidspunkt, men tiltagene har tit været midlertidige, og det har derfor altid gået den forkerte vej, når jeg var færdig med ”kuren”. Jeg har altid været >glad for mad<, og der har derfor været svært at holde de begrænsninger som én normal ”slankekur” har. Hos Unlimited performance handlede kostplanen ikke om at begrænse sig i den forstand. Her måtte jeg spise så meget jeg ville af bl.a. kød, salat og grøntsager. Det betød at der her var tale om en livsstilsændring. Det var regler, som var nemme at forstå og overholde.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Mit mål med forløbet var at tabe mig 15 kg, skabe en livsstil og en træningsmentalitet der kunne bruges på lang sigt samt blive stærkere generelt. Alle mål blev ikke bare nået – men forløbet oversteg mine forventninger! Jeg tabte mig 19 kg(!), træningspassene er ikke for lange og jeg har på intet tidspunkt været sulten. Kost- og træningsplaner var personlige og det var altid nemt at få vejledning fra træneren. Træneren var altid kontaktbar og var godt til at justere på småting, hvis der var brug for det. Udover det nåede mål har jeg også opnået et mål som ikke var på listen. Jeg har grundet min (tidligere) størrelse døjet med overbelastede og ømme knæ, som besværliggjorde meget fysisk aktivitet. Træningen har afhjulpet dette problem fuldstændig. Jeg oplever aldrig mere ømme knæ, og kan mærke at styrken i mine ben er en helt anden nu.

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

Der skal ikke herske nogen tvivl om at det har krævet vilje at komme i gang med forløbet – der skulle bare ske noget! Så motivationen var der inden jeg gik i gang. Dernæst har succeskriterierne helt sikkert været at kost- og træning har været tilrettelagt så det var til at overholde. For en studerende som mig har det været svært at afstå fra indtag af alkohol, og det skal man gøre op med sig selv hvad man helst vil – vilde fester eller træning. Jeg valgte træning – det har jeg ikke fortrudt.

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Jeg har aldrig haft det bedre med mig selv! Humøret er i top og det er en fornøjelse at se hvor store ændringer der er sket.

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Vægten, træningen og kosten skal holdes indtil august, hvor jeg har aftalt et nyt forløb med UP. Jeg er ikke færdig, og det ved jeg at de kan hjælpe mig med. 

Alle de bedste anbefalinger herfra!