Før/efter billeder

Sebastian har givet den gas i 12 uger

Sebastian Dam er netop kommet på den anden side efter et 12 ugers forløb.

Sebastian er på 12 uger gået fra en 3 RM i squat på 120 kg til en 1 RM på 145 kg samt en 3 RM i bænkpres på 120 kg ved forløbets opstart til en nuværende 1 RM på 135 kg.

 

3 RM inden forløbet:

 

1 RM efter forløbet:3 RM inden forløbet:

1 RM efter forløbet:

Sebastian har holdt sin kropsvægt på 81 kg fra start til slut, gæt selv, hvad der er sket med hans fedtprocent?

 

Stats:

Alder: 21 år


Vægt: 80,6 kg


Højde: 180 cm

Sebastian har ladet sig medvirke i et lille interview omkring de seneste 12 ugers strabadser.

 

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund

Jeg startede med at træne fordi jeg ingen fysik havde på en fodboldbane. Men efter et stykke tid blev jeg bidt af at styrketræne, så det blev til mere træning end fodbold. For et år siden droppede jeg så helt at træne fodbold for at kunne tage styrketræningen mere seriøst. Jeg trænede med en kameraet som var CrossFit-træner, så jeg begyndte at træne CrossFit. Efter et halv år med CrossFit, begyndte min kameraet og jeg så at styrketræne seriøst. Og han fortalte mig om Aalborg sportshøjskoles styrkelinje, som jeg fandt meget interessant, og vi besluttede os at det var det vi ville. Så vi begyndte at træne styrke, så vi kunne forberede os på at komme på højskole.                                                                 

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?

Grunden til at jeg ville have en personlig træner var at kunne komme op på højskolen så godt forberedt som muligt og med en god fysik. Jeg valgte UP, da Kasper havde gået på højskolen, jeg skulle på. Så han vidste, hvordan man kunne forberede sig til opholdet.

Hvad har du lært igennem de seneste 12 uger?

Jeg har lært at teknikken er super vigtig for din træning. Selvom man skal gå nogle kilo ned i starten, hjælper det dig i sidste ende. Jeg har også lært, at der ved hård træning kan komme skader, så jeg har lært, at det er vigtig med udstræk og prehab.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Jeg har opnået mine mål, både med at stige i styrke og at blive bedst mulig forberedt på mit højskoleophold. Jeg har fået styr på teknikken og føler mig mere en klar.

Føler du, at undertegnede som personlig træner har stået til rådighed for dig igennem forløbet?

Jeg synes 100 procent at Kasper har været der under hele forløbet. Hvis man havde problemer kunne man hurtig komme i kantakt med ham og komme videre i programmet.

Kan du anbefale andre at indgå i et forløb med Unlimited Performance?

Ja, jeg har haft et kanon 12 ugers forløb med Kasper. Han har været rar at arbejde sammen med og gav en rigtig god opbakning under hele forløbet. jeg kan klart anbefale et forløb ved UP.

Jeg siger tak for 12 spændende uger med Sebastian og må du have et rigtig godt og lærerigt ophold på skolen!