Skrevet af: Timmy Wæxfældt

5 fejl ved opstart på træningsforløb

Overvejer du eller har du allerede planlagt opstart på træningsforløb? Læs disse 5 typiske fejl i forbindelse med opstart på træningsforløb. De kan betyder om du får det optimale ud af dit forløb!

Hvad går du ind i ≈380 ord ≈ 2-3 min. Læsning.

 

  1. Spis alt det junk du kan før du starter dit forløb, så du er klar til 12 uger uden!

Det er ingen hemmelighed at vi ikke anbefaler at man spiser kinder-æg og dybstegte mozzarella sticks under et forløb (eller aldrig)! Hvad du spiser nu påvirker også din krop i morgen! Og hvis du giver dig selv problemer med mave, tarm, hormon og nervesystemet lige før opstart får du ikke det optimale ud af dit forløb! Du gør det sværere for dig selv og din coach!

 

  1. Stop med træning ugen før du starter på dit forløb, så er kroppen klar!

Kan du huske sidst du holdte 1 uges fri fra træning og kom tilbage igen?! Problemerne med at gå på trapper, løfte telefonen til øret eller smerterne i mavemusklerne af at grine?! Jo mere glidende din overgang bliver desto nemmere bliver det både for din krop og dit hoved!

 

  1. Spis perfekt, du kan lige så godt vænne dig til det!

En målrettet kost er absolut en del af et veletableret forløb, men hvis du ugen før du skal starte på forløb begynder at spise markant anderledes end du plejer giver du din coach et urealistisk billede af din ”normale” kost og chancen for at du holder din kost er minimal! Vær ærlig omkring din kost og lav få ændringer af gangen! Målet er ikke at dømme dig på din kost, men at hjælpe dig!

 

  1. Hold dit træningsforløb hemmeligt

Allerede nu forbereder du dig selv på fiasko og holder det hemmeligt, så der ikke er nogen du skal undskylde og forklare dig overfor! Fortæl din omgangskreds at du er ved at starte på et forløb så de kan støtte, motivere og hjælpe dig igennem! Social support kan være afgørende!

 

  1. Opgiv alt andet end træning og kost

Nu skal du være klar! Langefingeren til venner, fodbold, biograf og shoppingture! Lad os fjerne alt sjovt og udfordre os selv på kost og træning! Hvordan lyder det?! Hold fast i alle de gode ting ved hverdagen! Alle de gode stressfaktorer hjælper dig både psykisk og fysisk og kan forbedre dine resultater af dine anstrengelser.

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar