Det skal du bruge:
Denne simple blomkålssalat smager virkelig godt. Den smager faktisk så godt, at da jeg selv var i forløb hos Unlimited Performance spiste jeg op i mod to hele blomkålshoveder om ugen. Jeg havde altid denne salat i køleskabet og spiste den til alle måltider. Til morgenmad med æg eller laks, eller tog den med på madpakke. I dag laver jeg den stadig, mest som tilbehør til aftensmad.
Danske blomkål er i sæson lige nu og de smager virkelig af meget.
Salaten kræver ikke andet dressing end citronsaft og mandlerne rister jeg selvfølgelig også selv. Du kan finde opskriften her: saltristede mandler
God fornøjelse og velbekomme
Salaten serveret til morgenmad.
Sådan gør du
Skær stokken fra blomkålen. Snit blomkålen fint, gerne på et mandolinjern.
Skær æblet i tern.
Vend blomkål, æble og finthakket persille med citronsaften.
Hak mandlerne og tilsæt dem, smag salaten til med salt og peber.
Opskriftsinfo
Varighed: | 10 min |
Personer: | 4 |
Sværhedsgrad: |
Tips & Tricks
Salaten går rigtig godt til rødt oksekød, æg eller fisk.
Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget