Skrevet af: Anne

Saltristede mandler

Det skal du bruge:

2 dl mandler ▪ 1/2 dl vand ▪ 1 spsk groft salt

Jeg elsker saltede snacks!

Jeg laver mine egne saltede mandler da jeg synes hjemmelavet er lækkert, og fordi jeg som studerende tit bliver ramt af  "det må jeg kunne gøre billigere og lækre" end dem man kan købe.

Metoden er opstået efter jeg har forsøgt mig med forskellige måder. Blandt andet har jeg forsøgt at lægge mandlerne i blød i saltvand og riste dem i ovnen, resultaterne blev ikke altid som ønsket. Derudover synes jeg også det tog ufattelig lang tid! Først skulle de ligge i blød, derefter ristes og køles, dette havde jeg ikke tålmodighed til, når jeg nu havde lyst til de lækre saltede snacks med det samme! 

Metoden giver mig et perfekt resultat hver gang. Er mandlerne ikke saltede nok, kan jeg justere undervejs, og så er de nemme at lave. 

Mandlerne er en lækker snack. De gør sig godt i salater og i supershakes. De er et must på tapas bordet og har efterhånden også fundet vej til enhver brunch herhjemme f.eks som pynt på humus. 

De hjemmeristede mandler er også en rigtig hyggelig værtindegave, for mine erfaringer siger mig at hjemmelavede gaver skaber glæde.  

Velbekomme.

S�dan g�r du

Rist mandlerne på en tør pande.

undefined

Kog vandet og opløs salt her i. 

Når mandlerne har en gylden ristet farve hældes saltvanden på panden.

undefined

Ryst mandlerne godt imens vandet fordamper. 

undefined

Køl mandlerne af på bagepapir. 

 undefined

Opskriftsinfo

Varighed: 25 min
Personer: 4
Sv�rhedsgrad:
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar