Skrevet af: Anne

Blomkålssalat med saltristede mandler, æble og persille

Det skal du bruge:

1 blomkål ▪ 1 æble ▪ 20 saltristede mandler ▪ 1 håndfuld persille ▪ 1 spsk citronsaft ▪ salt og peber

Denne simple blomkålssalat smager virkelig godt. Den smager faktisk så godt, at da jeg selv var i forløb hos Unlimited Performance spiste jeg op i mod to hele blomkålshoveder om ugen. Jeg havde altid denne salat i køleskabet og spiste den til alle måltider. Til morgenmad med æg eller laks, eller tog den med på madpakke. I dag laver jeg den stadig, mest som tilbehør til aftensmad.

Danske blomkål er i sæson lige nu og de smager virkelig af meget.

Salaten kræver ikke andet dressing end citronsaft og mandlerne rister jeg selvfølgelig også selv. Du kan finde opskriften her: saltristede mandler

 

God fornøjelse og velbekomme

 

undefined

Salaten serveret til morgenmad.

 

S�dan g�r du

Skær stokken fra blomkålen. Snit blomkålen fint, gerne på et mandolinjern. 

Skær æblet i tern.

Vend blomkål, æble og finthakket persille med citronsaften.

Hak mandlerne og tilsæt dem, smag salaten til med salt og peber. 

undefined

 undefined

Opskriftsinfo

Varighed: 10 min
Personer: 4
Sv�rhedsgrad:

Tips & Tricks

Salaten går rigtig godt til rødt oksekød, æg eller fisk. 

0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar