Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Lunges - Typiske fejl

Lunges er en god øvelse til mange formål. Styrke, muskelopbygning, fedttab, balance og mobilitet. Lunges er lige som squat en multileds-øvelse. Lunges kan udføres i mange variationer, hvilket gør at den kan bruges til næsten alle formål og er derfor vi bruger øvelsen ofte i vores programmer. 

Vi ser ofte en række uhensigtsmæssige fejl ved lunges som i de fleste tilfælde blot kræver din bevidsthed for at blive rettet. Vi har derfor lavet denne video som kan hjælpe dig med at blive bevidst om dine tekniske udfordringer.

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar