Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Sådan lærer du at træne selv

Vi forstår det godt - det kan være udfordrende at tage de første skridt mod en sundere livsstil og et mere aktivt træningsliv. Uanset om du mangler motivation, den rette træningsteknik eller ønsker at indarbejde sunde madvaner, så er det helt okay at søge hjælp og støtte for at komme i gang. Her hos os har vi udviklet en trinvis tilgang, der guider dig gennem rejsen fra nybegynder til selvsikker træningsentusiast. Lad os tage et kig på, hvordan du kan lære at træne selv og opnå dine mål!

 

Vi har lavet en opbygning der lærer dig at træne selv

Personlig træning - Her starter du 

Personlig træning er et ideelt sted at starte, så du får tilpasset alt til dit liv, din krop og dine mål. Her kan vi arbejde med dine skavanker og arbejde specifikt mod dine mål, uanset om målet er en stærkere ryg, lære at lave kropshævninger, opnå et vægttab eller en kombination.

 

Bootcamp/Herrehold - Her starter du eller overgår til efter personlig træning 

Forpligtigelse, faste træningsrutiner og holdstemning er essensen af vores Bootcamp og Herrehold! Vi arbejder mod fællesmål om at blive stærkere og slankere. Vi arbejder med generelt sunde madvaner og vi tilpasser øvelser, så vi kommer uden om dine skavanker. 

*Har du brug for specielle hensyn til enten skader eller kost – så vælg personlig træning.

 

Træningshold – Her overgår du til efter Bootcamp/Herrehold  

træningsholdet tilmelder du dig selv til holdene, men der bliver holdt øje med om du møder op og om du udfører dine øvelser ordentligt og med en passende vægt. Du bliver udfordret igennem nye og forskellige øvelser under vejledning, men der er samtidig en forventning om at du kan det basale.  

*Skal du bruge hjælp til at få dine madvaner på plads eller har skavanker/skader, så vælg Bootcamp/Herrehold eller personlig træning 

 

Medlemskab – Her er du klar til at træne på egen hånd  

Nu er du nået til det punkt, hvor du har opbygget tilliden til din træningsindsats. Med et medlemskab har du friheden til at træne på egen hånd. Du er ansvarlig for din træning, dine valg og din kost. Vi støtter dig dog stadig med et smil, når du besøger vores center, og vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give råd.

*For at sikre at vores medlemmer har de bedste forudsætninger for at kunne træne på egen hånd, kræver det at man har været enten i personlig træning eller på Bootcamp eller Herrehold for at kunne blive medlem i UP. 

 

Lad os hjælpe dig med at starte din træningsrejse i dag! Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring, er der altid plads til at udvikle dine færdigheder og nå dine mål. Kontakt os for en uforpligtende snak og prøvetræning, og lad os sammen skabe en stærkere, sundere udgave af dig selv.

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar