Skrevet af: Oliver Thorgaard

Sådan tager du skiver af og på stangen

I Unlimited Performance har vi selv brugt uendelige timer på at sætte skiver på vægtstænger og tage dem af igen, og vi synes selv vi er ved at have ret godt styr på det. Vi oplever til gengæld at rigtig mange nybegyndere bruger rigtig mange kræfter på det, da skiverne ikke altid vil helt som vi gerne vil. Her i indlægget vil vi prøve at give dig nogle tips til hvordan du kan gribe det an bedst muligt.

Træning, træning og masser af træning

Øvelse gør mester, og det samme gælder når det kommer til at påsætte skiver og hive dem af igen. Prøv en masse forskellige teknikker, se hvad der virker bedst, og bliv bedre med erfaring. De første mange gange du skal håndtere skiverne, er det nok ikke så let for dig, men det skal nok blive bedre.

Løfteteknik, påsætning af skiver, og hvordan du hiver dem af igen

I videoen vil vi forklare hvilken løfteteknik du bør bruge, for både at passe på dig selv, men også så du bruger så få kræfter som muligt. Vi vil også vise alle de måder hvorpå du nemmest kan få vægtskiverne af og på vægtstangen.

 

Oliver

Oliver Thorgaard har flere års erfaring inden for styrketræning og er uddannet Diplomtræner. Derudover er han også ernæringscoach. Olivers passion for træning har givet ham en placering i fitness-kategorien Men’s Physique Junior.

Han har arbejdet som personlig træner i Fitness DK og er nu havnet hos Unlimited Performance. Her er han med til at gøre hverdagen lettere for folk. Han brænder for at hjælpe andre – ikke kun med deres krop, men også deres mindset. På den måde opnår hans klienter nemlig et vedvarende resultat og en forbedret livskvalitet.

Læs om Oliver her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar