Skrevet af: Anne

Bananpandekager med gryn

Det skal du bruge:

1 banan ▪ 1 æg ▪ 1 æggehvide ▪ 20 g vanilje proteinpulver ▪ 30g havregryn ▪ 1/2 tsk kanel ▪ 1/2 tsk kardemomme ▪ 1 kniv spids vaniljepulver ▪ Evt. Stevia eller andet sødning hvis behov

Opskrifter på bananpandekager eller proteinpandekager findes der et hav af på nettet. 

Jeg har igennem tiden forsøgt mig på forskellige måder og den her opskrift mener jeg klart er den bedste bananpandekage opskrift med gryn. De kan også laves uden gryn hvis pandekagerne ønskes i en low carb variant. 

De her pandekager har jeg lært at lave af min norske veninde, jeg har dog justeres opskriften lidt, så jeg syntes den er helt perfekt i smag, konsistens og næringsindhold. 

Spis pandekagerne til morgenmad, til brunch, til eftermiddag eller som aftensnack - der er vel ikke det tidspunkt hvor man ikke kan spise pandekager på ? :) 

Jeg spiser gerne pandekagerne med skyr, peanutbutter og friske bær eller frugt. Jeg kan også finde på at tage dem med på madpakke, bare som de er. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker snacks og proteinpandekager er en virkelig god snack!

Du kan sagtens lave en stor portion, fryse dem ned og tage dem med, direkte fra fryseren - så er de klar når de skal spises. 

God morgen og velbekomme

 Bananpandekager

S�dan g�r du

Blend alle ingredienserne med en stavblender eller i en foodprocessor, til en ensartet masse, hvor grynene er helt blendet ud. 

Varm en pandekagepande og steg pandekagerne et par minutter på hver side ved middel varme. Jeg får ca. 8 stk af denne portion. 

Pandekagerne er klar til servering. Nyd dem med skyr og friske bær. Skal det være ekstra godt, så prøve at servere pandekagerne til dessert med peanutbutter, banan og måske lidt mørkchokolade. 

Bananpandekager med gryn

Protein pandekager

Opskriftsinfo

Varighed: 15 min
Personer: 1
Sv�rhedsgrad:

Tips & Tricks

Brug en sliplet pande og steg pandekagerne uden fedtstof ved middelvarme. 

1 Kommentarer
Oprettet den: 08 jan 17
Gitte siger:

Uhh det skal prøves i morgen😊

Opret en kommentar