Skrevet af::: Anne

Hokkaido-fritter

Det skal du bruge:

1 hokkaido græskar ▪ 1 spsk groft salt ▪ 1 tsk tørret knust chili

Hvis ikke du har prøvet at lave fritter af hokkaido græskar, så skylder du virkelig dig selv at prøve det! De små buttede orange græskar har en sød smag, som når de ristes i ovnen får en sprød "karamelliseret" overflade og en blød midte, hvilket gør dem virkelig lækker som fritter. De er super nemme at lave, da de passer sig selv i ovnen. Fritterne gør sig rigtig godt til efterårs simre retter og rødt oksekød.

Sådan gør du

Vask hokkaidogræskaret godt, skrallen kan sagtens spises. Halver græskaret og skrap kernerne ud. Skær græskaret i ca. 1 cm tykke både eller "fritter". Fordel fritterne på en bradepande og drys med groftsalt og chili flager. Bag fritterne i ca 35 min i en 200 grader varm ovn. Server med en lækker hjemmelavet mayo.

Græskar fritter

 

Opskriftsinfo

Varighed: 40 min
Personer: 4
Sværhedsgrad:

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar