Skrevet af: Anne

Fiskefrikadeller med grov remoulade og råkost salat

Det skal du bruge:

Fiskefrikadeller: ▪ 500 g torsk ▪ 300 g laks ▪ 2 æg ▪ 1 finthakket løg ▪ 1 spsk fibre husk ▪ Salt og peber ▪   ▪ Grov remoulade: ▪ 2 dl skyr ▪ 2 revne gulerødder ▪ 8 finthakkede cornichoner ▪ 1 æble i fine tern ▪ 1 tsk sennep ▪ 1 tsk karry ▪ 1 tsk cornichon vand ▪ Citronsaft ▪ Salt og peber ▪   ▪ Råkost salat: ▪ 5 store revne gulerødder ▪ 2 appelsiner i tern ▪ 1 spsk solsikkekerner ▪ 2 spsk rosiner ▪ Evt. Citron saft

Klassiske fiskefrikadeller går man aldrig galt i byen med. Opskriften er nem og lækker og fiskefrikadellerne er uden alverdens industrielle tilsætningsstoffer. Fiskefrikadellerne er lavet på torsk og laks, som er gode proteinkilder der er fulde af omega 3 fedtsyrer. Til frikadellerne har jeg brugt fiske-portioner fra frost, de er ikke helt så lækre som fersk fisk fra fiskehandleren, men de skal alligevel blot i blenderen. Til fiskefrikadeller hører der sig remoulade. Den købte remoulade bidrager i min optik ikke med noget godt ernæringsmæssigt, derfor har jeg i stedet lavet en fedtfattig og velsmagende variant som tilmed er proteinrig og fuld af gode næringsstoffer. Jeg serverede fiskefrikadellerne med remoulade og en klassisk råkost salat.
 
God aften og velbekomme

S�dan g�r du

Fiskefrikadeller:

undefined

Torsk og laks køres til en grov fars i blenderen. I en skål røres fiskefarsen sammen med de resterende ingredienser. Lad farsen trække i 10 min. Steg fiskefrikadellerne i lidt smør eller olie på en pande.

 

 

undefined

 

Grov remoulade: 

Rør skyr med karry, sennep, salt og peber. Vend grøntsageren i dressingen og smag til med citronsaft, cornichonvand salt og peber. 

undefined 

 

Råkost salat:

Riv gulerødderne og bland dem med appelisner i tern, vend salaten evt. med ekstra citronsaft. Drys salaten med rosiner og solsikkekerne.

undefined

undefined  undefined

 

Opskriftsinfo

Varighed: 40 min
Personer: 4
Sv�rhedsgrad:
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar