Skrevet af::: Anne

Fiskefrikadeller med grov remoulade og råkost salat

Det skal du bruge:

Fiskefrikadeller: ▪ 500 g torsk ▪ 300 g laks ▪ 2 æg ▪ 1 finthakket løg ▪ 1 spsk fibre husk ▪ Salt og peber ▪   ▪ Grov remoulade: ▪ 2 dl skyr ▪ 2 revne gulerødder ▪ 8 finthakkede cornichoner ▪ 1 æble i fine tern ▪ 1 tsk sennep ▪ 1 tsk karry ▪ 1 tsk cornichon vand ▪ Citronsaft ▪ Salt og peber ▪   ▪ Råkost salat: ▪ 5 store revne gulerødder ▪ 2 appelsiner i tern ▪ 1 spsk solsikkekerner ▪ 2 spsk rosiner ▪ Evt. Citron saft

Klassiske fiskefrikadeller går man aldrig galt i byen med. Opskriften er nem og lækker og fiskefrikadellerne er uden alverdens industrielle tilsætningsstoffer. Fiskefrikadellerne er lavet på torsk og laks, som er gode proteinkilder der er fulde af omega 3 fedtsyrer. Til frikadellerne har jeg brugt fiske-portioner fra frost, de er ikke helt så lækre som fersk fisk fra fiskehandleren, men de skal alligevel blot i blenderen. Til fiskefrikadeller hører der sig remoulade. Den købte remoulade bidrager i min optik ikke med noget godt ernæringsmæssigt, derfor har jeg i stedet lavet en fedtfattig og velsmagende variant som tilmed er proteinrig og fuld af gode næringsstoffer. Jeg serverede fiskefrikadellerne med remoulade og en klassisk råkost salat.
 
God aften og velbekomme

Sådan gør du

Fiskefrikadeller:

undefined

Torsk og laks køres til en grov fars i blenderen. I en skål røres fiskefarsen sammen med de resterende ingredienser. Lad farsen trække i 10 min. Steg fiskefrikadellerne i lidt smør eller olie på en pande.

 

 

undefined

 

Grov remoulade: 

Rør skyr med karry, sennep, salt og peber. Vend grøntsageren i dressingen og smag til med citronsaft, cornichonvand salt og peber. 

undefined 

 

Råkost salat:

Riv gulerødderne og bland dem med appelisner i tern, vend salaten evt. med ekstra citronsaft. Drys salaten med rosiner og solsikkekerne.

undefined

undefined  undefined

 

Opskriftsinfo

Varighed: 40 min
Personer: 4
Sværhedsgrad:

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar