Skrevet af::: Anne

Tacosauce

Det skal du bruge:

1 spsk olivenolie ▪ 1 fint hakket rødløg ▪ 1 fed hvidløg ▪ 1 tsk koriander ▪ 1 tsk spidskommen ▪ 1 tsk tørret chiliflager ▪ 1/2 dåse hakkede tomater ▪ 1 spsk tomat koncentrat ▪ 1 rød peberfrugt i tern ▪ 10 finthakkede cherrytomater ▪ Salt og peber

Hjemmelavet er bare bedre.

Når overskuddet og tiden er der, så laver jeg min tacosauce fra bunden. Den er uden sukker og jeg ved præcis hvad den indeholder. Tacosauce opskriften opstod faktisk en dag hvor jeg var løbet tør for den traditionelle købe tacusauce på glas. Jeg blev overrasket over hvor let den er at lave og hvor tæt den er i smagen på den købte. 

Tacosaucen er et must til fyldte tortillia pandekager.

Velbekomme.

Tacosauce 

Taco sauce

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg fint. Svits løgene i olien i en lille gryde til de er gyldne, derefter tilsæt krydderierne.

Kom hakkede tomater og tomatkoncentrat i gryden, skrug ned og lad det simre i 5 min. Tilsæt de fint hakkede grøntsager og lad dem koge med et par minutter inden tacosuacen smages til med salt og peber. 

Opskriftsinfo

Varighed: 15 min
Personer: 2
Sværhedsgrad:

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar