Skrevet af: Anne Søndergaard

Unlimited Performance til Nordic Race

Lørdag d. 22 juni deltog Unlimited Performance som hold til Nordic Race i Hasle Bakker. 

undefined

Hvad er Nordic Race?

Nordic Race er et 5 km forhindringsløb, med 30 forhindringer som inkluderer alt fra reb-klatring, til mudder-dyk, til slædetræk, til at kaste en wall ball osv. Alle fire trænere i UP og 8 seje medlemmer tog kampen op mod forhindringerne. Alle kom stærkt igennem de mange forhindringer, for selvom det var hårdt og udfordrende, så sejrede fællesskabet og vi hjalp hinanden. 

Det kan virke ekstra motiverende at have et mål med de mange timer i træningscenteret og så er der intet som styrker præstationsevnen på kampdag som et godt fællesskab. 

undefined

Det siger medlemmerne

Sådan siger Sisse, medlem af UP om oplevelsen. 

”Jeg oplevede at Nordic Race / OCR løb, var et løb hvor vi havde en sjov oplevelse i fællesskab.

Det var hårdt og krævende, men oplevede at man ved fælles hjælp kan nå meget længere end man tror. 

Dertil var det en fed oplevelse hvor vi arbejde sammen som et hold og hvor vi heppede, støttede og hjalp hinanden igennem svære udfordringer. 

Træning og udfordringer er så meget nemmere at klare når man er en del af et fællesskab”.

undefined

Fællesskab

Fælleskab er noget vi vægter rigtig højt i Unlimited Performance og for os er det vigtig at du føler dig hjemme i træningscenteret. Derfor afholder vi månedligt arrangementer for vores medlemmer. Det styrker fælleskabet og sammen kan vi yde en ekstra indsats og gøre det sjovere at komme afsted til træning. 

Jeg tør godt sige at alle havde en rigtig god, sjov og anderledes oplevelse med Nordic Race.

undefined

Motiveres du også af at træne i fælleskab, sammen med andre? Så burde du se mere på vores holdtræningsforløb for kvinder eller for mænd

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar