UP Bootcamp forandrer dig

UP bootcamp er 8 ugers træningsforløb, hvor du får personlig styrketræning på hold 2 gange om ugen sammen med 5 andre kvinder og kostopgaver der skal løses på daglig basis.

Du kommer til at træne på et lille lukket hold enten mandag og onsdag kl 6.00-7.00, tirsdag og torsdag kl. 6.00-7.00 eller tirsdag og torsdag kl. 7.15-8.15. 

Træningen er individuel tilpasset og er en kombination imellem tung styrketræning og fedtforbrændende workouts. Du vil lære at styrketræne rigtig med fri-vægte, håndvægte og kettlebells på dit niveau. Hver måned vil du modtage et nyt træningsprogram.

På bootcampen vil du lære at implementere sunde kostvaner som passer til din livsstil. Du vil modtage en kostartikel hver 2. uge som beskriver din kostopgave som skal udføres på daglig basis. Du skal registrere din indsats i et logbogskema, hvor du en gang om ugen modtager en personlig tilbagemelding på din indsats.

Du bliver en del af et fællesskab hvor alle kan være med og hvor du vil få en masse inspiration, motivation og forpligtelse til at implementere de nye vaner. 

 

NÆSTE BOOTCAMP STARTER D. 26 OG 27 MARTS

HOLD 1 (MAN+ONS), HOLD 2 (TIRS+TORS) KL. 06.00-07.00, HOLD 3 (TIRS+TORS) KL. 07.15-08.15

FÅ EN GRATIS SAMTALE
Hvad? Hvem? Kost Træning

Hvad er UP Bootcamp?

UP bootcamp er 8 ugers træningsforløb hvor du både får personlig styrketræning 2 gange om ugen på hold og kostopgaver der skal udføres på daglig basis. En gang om ugen vil du få en personlig tilbagemelding på din indsats. Du bliver en del af et fællesskab hvor du vil få en masse inspiration, motivation og forpligtelse til at implementere de nye vaner.

På UP bootcamp handler det om at ændre vaner. Det betyder, igen stramme kostplaner! Vi vil ændre dine vaner ved at tage udgangspunkt i dit niveau og bygge på i små skridt, så udfordringen hverken bliver for stor eller for lille. Vi lærer dig at træffe sundere valg, der vil give dig mere energi og overskud i hverdagen og som vil være med til at reducere din kropsvægt og stramme kroppen op.

Du vil lære at styrketræne, så du får redskaberne til at begå dig blandt de tunge vægte, hvilket giver dig det maksimale udbytte af din indsats.

Hvem?

Hvem er UP bootcamp for?

UP bootcamp er for dig der gerne vil lære at styrketræne korrekt, lære at løfte med god teknik og føle dig godt tilpas i et træningscenter.

Det er for dig der vil sætte en stopper for de evige slankekure og lære hvordan du gør dit vægttab permanent uden restriktioner og sultekure, men med sund fornuft.

Det er for dig der vil være en del af et unikt fællesskab, hvor vi deler sejre og succeser, støtter og motiver hinanden til at nå vores individuelle mål!

Kost

Du modtager daglige kostopgaver som skal løses hver dag i 14 dage

Når du skal opnå dit mål og skabe nye vaner skal du fokusere alt din energi og opmærksomhed på en opgave. Kun ved at holde fokus på et mål ad gangen, kan du ændre dine vaner.

At lave nye vaner, er hemmeligheden bag at skabe vedvarende forandringer, der vil forbedre dit liv.

I løbet af UP bootcampen skal du igennem en serie af vaner som introduceres 1 vane ad gangen. Små opgaver der er simple at følge og som passer ind i din livsstil. Små opgaver der leder til store resultater. Opgaverne skifter hver 14. dag, så du har tid til at fokusere og få skabt nogle vedvarende vaner, som du kan holde fast i, også efter bootcampen og fortsætte din fremgang! Du skal rapportere tilbage på processen 1 gang ugentlig, hvor du vil modtage individuel feedback på din opgave.

Træning

Du får nyt træningsprogram hver måned

Træningen er orienteret omkring øvelser der aktiverer hele kroppen. Det øger forbrændingen, udvikler styrke, kondition og koordination. Træningen vil blive udført med stænger, håndvægte, kettlebells og kropsvægt. Du vil træne det samme program som de andre på holdet, men med individuel øvelsesprogression. Det betyder, at du vil få maksimal udbytte af fællesskabet, men alligevel blive udfordret bedst muligt.Træningsprogrammet vil du også kunne bruge til din egen træning, hvis du ønsker ekstra skub i dit fedttab. Den første tirsdag i måneden kommer der nyt træningsprogram, så du bliver ved med at udvikle dig.

 

Vi holder styr på din fremgang

Vi følger hele tiden med i processen, også udenfor de 2 træningstimer sammen pr. uge. Du skal registrere din indsats med dine daglige kostopgaver. En gang om ugen vil du modtage feedback på opgaven.

Du skal veje dig hver uge og foretage centimetermålinger samt billeder 1 gang om måneden ud fra en guideline.

Hver måned vil der blive lavet en sammenligning af din styrkefremgang.

 

8 UGERS BOOTCAMP 3600 KR - 16 UGERS BOOTCAMP KUN 6000 KR

DU SPARER OVER 50 PROCENT I FORHOLD TIL ET PERSONLIGT FORLØB

TILMELD
Fortsæt din udvikling

UP Bootcamp - Next Level

Fortsæt din udvikling

Fortsæt med at være en del af fællesskabet på UP Bootcamp Next Level.

UP Bootcamp Next Level er 8 ugers overbygning på UP Bootcamp, hvor vi tager din træning til det næste niveau. Alle deltagere er vant til at træne på Bootcampen og der arbejdes videre med mere komplekse øvelsesvarianter, med større grad af individuelle tilpasninger og udfordringer på alle niveauer. UP Next Level holder dig forpligtet med 4 nye daglige opgaver, du vil fortsat modtage personlig feedback på din indsats, samt være en del af det motiverende fællesskab. På UP Next Level får du endnu flere værktøjer og strategier til at opnå og vedligeholde en sund, stærk og velformet krop. 

Anne Marie Søndergaard

Din coach under Bootcamp

Anne Marie Søndergaard

Jeg har lige så længe jeg kan huske været optaget af fysisk aktivitet. Siden jeg lagde konkurrence gymnastikken på hylden i 2011, har jeg været optaget af fitness og træning. Kombinationen af manglende resultater med diverse holdtræningsformer og at jeg fandt ud af at det at løfte tunge ting er sjovt og udfordrende, er jeg i dag optaget af vægtløftning og styrketræning. Derfor tog jeg i 2013 på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg uddannede mig til fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund og i 2013 påbegyndte jeg min Bacheloruddannelse i Idræt. Jeg har desuden en brændende passion for sund mad og madlavning. 

GÅ TIL STYRKETRÆNING MED 5 ANDRE KVINDER 2 GANGE OM UGEN

VIL DU VÆRE MED? KOM OG MØD MIG TIL EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

MØD ANNE

HER ER BLOT FÅ AF DE HUNDREDEVIS AF KVINDER VI ALLEREDE HAR HJULPET

Det kan du forvente af UP Bootcamp

Personlig træning på hold der får dig i den bedste form i dit liv

Få den krop du drømmer om

Få den krop du altid har drømt om

Tab dig, bliv stærkere og få mere energi i hverdagen. Vi har værktøjerne til at få dig i mål.

Fællesskab

Bliv en del af fællesskabet

Træn med 5 andre kvinder på samme niveau og brug fællesskabet til at holde dig forpligtiget og motiveret.

Start og stop når du vil

8/16 ugers træningsforløb på hold

Du får personlig styrketræning 2 gange om ugen på hold og et nyt træningsprogram hver måned.

Træn inden de andre står op

Træn i private omgivelser 

Træningen foregår i Sph Gym i Aalborg.

Aldrig på slankekur igen

Aldrig på slankekur igen

Du vil modtage daglige kostopgaver der skaber sunde vaner som varer ved for livet. 

Motiverende træningsprogrammer

Et event månedligt 

En gang om måneden får du muligheden for at deltage i et ekstra fælles arrangement.

Spar 1200 - Tilmeld dig 16 ugers Bootcamp

Deltag på UP Bootcamp + Next Level for 6000 kr

Jeg er klar

Priser

Betalingen kan deles i månedlige rater.

Hold 1

3600 kr 3600 kr

Starter mandag d. 26/03/2018

 

Mandag og onsdag
06.00 – 07.00 

 

Hold 2 - Next level

3600 kr 3600 kr

Starter tirsdag d. 27/03/2018

 

Tirsdag og torsdag 
06.00 – 7:00 

Next level forudsætter at du har deltaget på Bootcampen

Hold 3

3600 kr 3600 kr

Starter tirsdag d. 27/03/2018

 

Tirsdag og torsdag 
07.15 – 8.15