Før/efter billeder

Femten ugers forvandling

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund


Mit navn er som nævnt Anders. Jeg er en ung fyr på 23 år som i flere år har haft en drøm om at komme til at se pæn og veltrænet ud, ikke bodybuilder stor, men normal og veltrænet. Jeg startede for ca. 5 år tilbage med at træne, nogle perioder mere seriøst og andre mindre, eller slet ikke. Jeg brugte rigtig meget tid på online bodybuilding forums, for at sætte mig ind i nogen af de tusindvis af teorier som folk i hele verden havde omkring træning, kost, kosttilskud etc. Jeg prøvede mange ting af og så da også nogle resultater, dog aldrig i det holdbare omfang jeg drømte om. Det lod til at der var lige så mange meninger om hvordan det skulle gøres, som der var mennesker. Det sidste år gik det så helt galt for mig, jeg fik et stillesiddende job, tænkte ikke over hvad jeg spiste (og drak), muskelfylden fløj af mig, fedtet satte sig alle steder og vupti, så vejede jeg næsten 100kg. Da jeg så for et lille halvt år siden flyttede til Ålborg og havde muligheden for at starte på en frisk og beslutte hvilken retning jeg ville gå med min fysiske form, stod det klart at jeg ville give det et seriøst skud igen. Mit største ønske var at tabe alle de overflødige kilo jeg havde taget på, det sidste år og i det mindste se nogenlunde ud til sommeren (2012).

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?


Jeg kontaktede Kasper Odsbjerg Pedersen som er bosat i Ålborg, for at høre hvad mine muligheder var. Jeg gad simpelthen ikke spilde min tid, energi og ikke mindst penge, for at få det samme utilfredsstillende resultat, som jeg havde fået alle de andre somre. Min erfaring er, at det er nemmere at bryde et løfte over for mig selv, frem for et, over for andre. Derfor tænkte jeg først og fremmest, jeg ville have en professionel vejleder som løbende kunne holde øje med mig og som kunne hjælpe mig med at udforme nogle delmål. Jeg håbede på følelsen af, at jeg havde et ansvar for at nå mine resultater, ikke bare overfor mig selv, men også over for min vejleder, et ansvar, som jeg ville have meget svære ved at bryde. Med den entusiasme, professionalisme og livsglæde som Kasper fremviste mig da vi mødtes, var jeg ikke i tvivl om, at give ham en chance. Jeg synes han fremlagde nogle absolut fair og overskuelige priser og en komplet løsning, som jeg ikke kunne finde andre steder.

Har det levet op til dine forventninger at være tilkoblet en personlig træner?


Det har 100 % sikkert, levet op til alle mine forventninger, at være tilkoblet en personlig træner. Det har virket rigtig godt på min motivation, der har været en professionel vejledning gennem hele forløbet samt en målrettethed med masser af fokus, på mig

Hvordan har det været at have faste rammer omkring kost og træning?


Det har været så dejligt med de faste og forudsatte rammer, træningen har løbende ændret sig og er aldrig blevet kedelig. Hvis der har været nogle øvelser, som bare ikke passede mit temperament eller lign. har vi fundet en løsning, så jeg var tilpas med det. Jeg skulle ikke tænke, ”får jeg nu trænet nok af den muskelgruppe” eller ”for jeg mon, mest ud af den øvelse, eller er der en anden, som er bedre”. Alt er lavet professionelt lavet, efter MINE mål og MIT udgangspunkt. Mine kostplaner har også løbende ændret sig efter formålet. Det er klart, at det har været en udfordring at vende sig til de nye rutiner og samtidig skulle forsøge ikke at spise chips, hotdogs, drikke cola og alt det her. Jeg HAR, været i byen, været på Mc. D, spist en pizza og grillet med vennerne i mit træningsforløb. Jeg synes der skal være plads til at leve, for ikke køre surt i det hele og det har Kasper vist fuld forståelse for, men samtidig holdt seriøsiteten og fortalt mig om konsekvenserne, så jeg ikke faldt tilbage i de gamle madvaner.

Føler du, at undertegnede som personlig træner har stået til rådighed for dig igennem forløbet, hvis / når du måtte have haft brug for støtte og rådgivning?


Kasper har som sagt stået til fuld rådighed, både i de situationer hvor jeg har følt mig utilpas med øvelserne og der hvor det har gjort lidt ondt at holde kostplanen, men også som ham der giver et klap på skulderen og fortæller hvad der er sket med en og hvorfor. Jeg kan fortælle om en situation til sidst i forløbet hvor jeg var helt nede i kulkælderen pga. mit meget lave energi indtag, her var det svært at koncentrere sig om almindelige dagligdags gøremål, jobbet og jeg var sindssyg fristet til at droppe det hele og bare ÆDE alt hvad jeg ville og sove dagen væk. Jeg ringede til Kasper og vi snakkede om det, hvor jeg så fik nogle gode tips til at komme over min nedtur. Det var overhovedet ikke sjovt på det tidspunkt, men jeg kom lynhurtigt ovenpå igen.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?


Det er sjovt, at i takt med at man ser sine resultater, begynder man at stille stører og stører krav til sig selv og man kan ikke lade være med at sætte sine mål endnu højere. Jeg har nået alle de mål jeg satte i starten, jeg har tabt mig væsentlig mere og vejer nu 85kg, tabt ca. 12 kg, har samtidig taget en masse muskelmasse på og min fedtprocent er meget lavere. Min ryg var lidt skæv til den ene side før, det er rettet op, med de rigtige øvelser og jeg synes min krop virker mere symmetrisk og atletisk nu. Jeg føler mig sundere og har fået en væsentlig bedre kondi.

Hvad er dine fremtidige mål med træningen?


Nu vil jeg nyde sommeren og så vil jeg til efteråret have lavet et nyt forløb hos Unlimited Performance. Jeg vil have lavet et program og en kostplan som jeg kan følge, med det mål at tage noget mere muskelmasse på i løbet af vinteren. Jeg har en god motivation nu, netop fordi jeg har set nogle seriøse resultater og jeg kan ikke vente med at se hvad jeg kan opnå til næste år.

Kan du anbefale andre at indgå et forløb med Unlimited Performance?


Jeg kan i allerhøjeste grad, anbefale andre at bruge UP.