Før/efter billeder

Ann taber sig 5 kg på UP Bootcamp

I dag skal I møde Ann, som også har deltaget på UP Bootcamp. Ann har på egen hånd opnået et imponerende vægttab på 15 kg. 

Hun er rigtig glad for at løbe og deltog på Bootcampen for at få værktøjerne til at komme helt i mål med hendes vægttab. Ann ville lære at styrketræne så hun kunne opnå en mere tonet og stram krop. 

Ann havde det med at nedprioritere sig selv, motion samt kosten, og hun følte altid hun havde 1000 undskyldninger for, hvorfor det ikke var lige nu I en travl hverdag, at hun skulle prioritere sig selv. Det håbede hun på at denne bootcamp kunne ændre på det.

Bagefter spurgte vi Ann om Bootcampen levede op til forventninger: ”JA!”

Ann fortæller at hun er blevet bedre til at styrketræne og ikke mindst fortrolig med det! 

Det kan vi kun bekræfte! Fra start kunne hun ikke lave en dyb squat og det gjorde ondt i hendes knæ. Nu kan hun lave de flotteste dybe squats, uden smerter og samtidig har hun formodet at øge belastningen med hele 20 kg. 

Ann kunne (som så mange andre) godt have en ”alt eller intet” tankegang til kosten. Dvs. hvis hun før følte hun “faldt i og spiste noget usundt” så tænkte hun, pyt – så fortsætter jeg bare, for nu er det jo alligevel ødelagt. 

På Bootcamp har hun lært, at man må faktisk gerne spise må spise et stykke kage, en is eller lignende engang imellem, det kommer an på hvor ofte man gør det. Og med ekstra motion, så er der også bedre plads til det. En anden ting som Ann fortæller at hun har lært er, at tænke over hvordan hun spiser i løbet af dagen især hvis hun skal ud om aftenen ”Skal jeg spise ude om aftenen, så kan jeg f.eks ”gemme” mine kulhydrater til aften måltidet. Den vane sidder helt ind printet i mit hoved nu, og er noget som jeg altid tænker over, så snart jeg ikke selv kan planlægge mine måltider”.

Det siger Ann selv: “Motivationen for træning er blevet øget, og jeg var altid glad når jeg gik fra træning. Og selvfølgelig er det da ren bonus, at jeg nu kan kigge mig i spejlet og se en mere tonet og 5 kg lettere Ann ”