Før/efter billeder

Cecilie Westh Mark - flot forvandling med UP

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?!

Jeg er 24 år og studerende. I min barndom har jeg altid dyrket meget sport, hvor jeg både spillede fodbold, badminton og senere gik til aerobic. Som jeg blev ældre, mistede jeg interesses for det, og kastede mig i stedet over spinning og thaibo. Jeg har i mange år været medlem i fitness world, og i perioder har jeg da også kommet der. Jeg har nok mest været det medlem, der bare har betalt og ikke slidt på maskinerne, hvilket naturligvis viste sig på vægten.

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Jeg søgte rundt på nettet efter personlige trænere i Aalborg. Jeg sammenlignede priser på forløb, hvad disse indeholdte, erfaringer osv. på de trænere der nu dukkede op. Pludselig dukkede Kaspers hjemmeside op, hvor jeg også kunne læse gode anbefalinger om ham fra andre klienter. Efter en uforpligtende samtale var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle indlede et 12-ugers træningsforløb med Kasper.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

De seneste år har jeg nok haft en meget doven livsstil. Jeg har i perioder været god til at komme i fitness og træne men i endnu større perioder, har jeg faktisk ikke lavet noget. Den manglende træning og den forkerte kost resulterede i en øget vægt som også satte sine spor på kroppen. Det påvirkede mig rigtig meget, da jeg altid har været en slank pige, som ikke har skullet tænke over, hvad jeg spiste.

For godt et år siden tabte jeg mig ved egen hjælp knap 10 kg – blot ved at omlægge min kost og indføre en daglig gåtur. Desværre skete der det, at det ene kilo tog det andet, og pludselig var der røget 5-7 kg på igen. Jeg besluttede mig for, at nu skulle det være slut én gang for alle. Jeg kontaktede derfor Kasper, da jeg manglede en til at give mig redskaberne og for at give mig et ordentlig spark i røven, så jeg igen kunne komme i gang med en sund livsstil og få gang i den rette træning.

I forbindelse med forløbet blev min kost lagt helt om. Jeg skar alt det usunde sukker, stivelser og fedt væk og spiste derimod mange grøntsager og kød flere gange om dagen. Gennem forløbet fik jeg de rigtige værktøjer til at sammensætte en sund og nærende kost, som skulle vær med til at give resultater. Dertil trænede jeg fem gange om ugen. Denne livsstil har jeg holdt fast i – jeg spiser sundt og varieret og træner flere gange om ugen.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Ja, forløbet indfriede i dén grad mine forventninger og mål. Først og fremmest fik jeg opnået alle de mål, jeg havde sat for dette forløb. Da opsøgte Kasper havde jeg en vægt på 57,7 kg. Jeg havde et ønske om at tabe 5 kg på de 12 uger og gerne stramme lidt op og øge muskelmassen. I fællesskab besluttede vi, at min fedtprocent skulle falde med 3 % under forløbet. På det tidspunkt havde jeg aldrig troet, at jeg skulle have mindsket min fedtprocent med 3 % allerede halvvejs i forløbet. Vi ændrede derfor målet til 5 %. Alle mål var opnået, da de 12 uger var gået.

Derudover er jeg blevet en del klogere på kost og træning, hvilket jeg kan bruge fremadrettet, når jeg skal stå på egne ben og holde vægten.

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

Et af succeskriterierne har helt sikkert været kosten. Det har været dejligt for mig, at jeg ikke har skullet tælle kalorier eller veje min mad samt at jeg selv har måttet vælge, hvad jeg ville spise inden for de rammer, Kasper havde givet mig. Havde det været anderledes, tror jeg, at jeg var kørt sur i det, og det ville have været svært for mig at holde den sunde kost. At jeg skulle uploade et billede at min var, har helt sikkert også hjulpet, for hvem har lyst til at sende et billede af noget af det ”forbudte”. Det forpligtede mig på en måde til at spise sundt.

Jeg har inddraget min familie og mine venner i projektet, som alle nysgerrigt har spurgt ind til det og fulgt med i projektet. At så mange kender til projektet, gør det lidt lettere at vælge guleroden frem for chokoladen – dermed ikke sagt, at jeg ikke har haft lyst til søde sager, for det har jeg!

Når man så begynder at kunne se og mærke resultater, så skruer det lige en ordentlig tak op for ens motivation.

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Det har det helt bestemt. Jeg er blevet meget gladere og det har også givet selvtilliden et boost. At opnå de mål, jeg havde sat mig, og dét at se resultaterne, gjorde en del ved humøret og selvtilliden. Det øgede også motivationen for træningen, at man både kunne se resultater der, på kroppen og på vægten. Det har gjort, at jeg stadig er motiveret til at holde den sunde livsstil.

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Jeg skal holde fast ved den sunde livsstil. Jeg vil gerne smide et par kilo mere, få min fedtprocent længere ned og øge min muskelmasse. Mit mål er stadig at træne fem gange om ugen. Dog skal der nu være plads til at nyde lidt lækkert i ny og næ.

Ellers går jeg med kraftige overvejelser om at indlede et nyt forløb med Kasper, hvor der skal være mere fokus på opbyggelse af muskelmasse.