Før/efter billeder

Danny bliver 10 kg lettere

Har du opnået dine mål i dit forløb med Unlimited Performance?

Jeg var egentlig i tvivl om da jeg startede, om jeg ville være i stand til at komme i mål, med det jeg gerne ville. Men fra da jeg gik i gang med Timmy, var han meget optimistisk omkring det hele, og han mere end beviste, at det kunne lade sig gøre. At jeg har tabt mig 11kg, og tabt mig 11 cm omkring livet, samt reduceret min fedtprocent med 5% er jo helt vildt!

Er du tilfreds med de programmer og kostvejledninger du har fulgt undervejs?

Jeg har været utrolig tilfreds med den vejledning, som jeg har fået igennem hele forløbet. Timmy ved lige præcist hvad han snakker om, og der er ikke den muskel på hele kroppen, som han ikke ved hvordan den skal trænes. Kostplanen som han stillet op, har været nem at følge, og har gjort at jeg tænker mig langt mere om, når det kommer til kosten nu. Jeg ved hvor vigtig proteinen er i forhold til, at opnå det jeg gerne vil. Det har været ting, som man måske ikke tidligere har tænkt så meget over. Men hvis man skal have succes med sin træning, kræver det i lige så grad, at man tænker over kosten. Uden det kommer du ikke nogen steder.

Træningsprogrammer har været rigtig gode, og at der hele tiden har været løbende ændringer i hvad man har trænet, har gjort forløbet rigtig godt. Især mit program, hvor vi ændrede træningen hver 3. uge, har gjort at man hele tiden er blevet udfordret.  

Har du opdaget/lært noget nyt undervejs?

Jeg har lært at elske at træne igen. Jeg var en af de typiske motionister, som gik i fitness og lavede de samme ting om og om igen. Jeg startede gerne på crosstraineren i ½ time og så rykkede lidt i nogle forskellige maskiner. Jeg kom dog aldrig nogen vejen med min træning, og det betød at jeg stoppede med at træne for det var for dødsygt. Jeg stoppede i 2 år, og tænkte at nu skulle jeg i gang igen, og her kom Timmy ind i billedet, og det er ikke en beslutning jeg fortryder på nogen måde.  

Har du følt dig motiveret og vejledt?

Jeg har følt rigtig motiveret igennem hele forløbet. Timmy kommer med en stærk energi, og man har ikke lyst til at skuffe ham, og selvfølgelig heller ikke sig selv. Det har været rigtig godt, at man har kunne tilgå sit program på sin telefon, når man har været henne og træne. Det har gjort, at man hele tiden har kunne spore sin fremgang. Ydermere har Timmy fulgt ens træning via programmet, og man vil jo gerne vise, at man har gjort fremskridt overfor ham. Vejledningen har været super, og Timmy har hele tiden rettet ens løft til, således at man har fået det bedste ud af træningen.

Hvad har været bedst/værst ved forløbet?

Jeg tror ikke, at jeg sige noget som ikke har været godt. Det hele har været godt, som I kan læse af ovenstående. Men det bedste er, at jeg har fået glæde tilbage ved at træne, og det er jo selvfølgelig gjort nemmere ved, at man har kunne se fremskridt på sin egen krop og vægt.

Vil du anbefale Unlimited Performance til andre?

Hvis du ligesom jeg er gået i stå med din træning, og det hænger dig langt ud af halsen. Så kontakt Timmy med det samme. Han kan få dig på rette spor, og få din træning tilrettelagt således, at du opnår lige det du gerne vil have for din krop. Han ved alt om musklerne på kroppen, og hvad du skal spise for at få det optimale ud af din træning.

Jeg kan kun sige TUSIND TAK for sparket bag i, og for at jeg er kommet i den bedste form, som jeg nogensinde har været i.

Danny