Før/efter billeder

15 uger og 9,4 kg lettere

Jonas har på femten uger formået at tabe sig 9,4 kg, samtidig med at han har forøget sin fedtfrikropsvægt med over 1 kg. Jonas har dermed indfriet sin målsætning om at tabe sig uden at miste muskelmasse.

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund:

Mit navn er Jonas, jeg er 21 år gammel. Jeg har trænet fitness siden jeg var 16-17 år samtidig med jeg har spillet elitefodbold. Men det er først de sidste par år det er blevet mere seriøst med fitness og der er trappet ned på fodbolden i stedet. Jeg har altid læst en masse om træning på nettet, men det var ikke til og finde hoved og hale i hvad der er rigtigt at gøre. Jeg prøvede en masse forskellige træningsprogrammer. Samtidig brugte jeg en masse penge på kosttilskud i håb om det kunne give mig drømmekroppen, spild af penge. I vinters vejede jeg lidt over 100 kg, så jeg bestemte mig for jeg ville være trimmet til sommeren 2013 uden og miste den muskelmasse jeg havde taget på hen over vinteren. Havde selv prøvet at cutte før uden held, men denne gang skulle det gøres rigtigt.

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?

Jeg var inde på et bodybuilder forum og havnede derigennem på Kaspers hjemmeside. Der kunne jeg se hvilke fantastiske resultater hans klienter havde fået og tænkte: det skulle jeg prøve. Så jeg kontaktede Kasper og efter og have været til samtale omkring mine mål var jeg slet ikke tvivl om at det var det rigtige for mig. Kasper var helt nede på jorden og meget interesseret i at vi sammen skulle nå mine mål. Samtidig var det NATURAL hvilket er utrolig vigtig for mig. Så derfor kunne jeg ikke takke nej til det tilbud, Kasper havde.

Hvordan har det været at have faste rammer omkring kost og træning?

Det har været fantastisk. I starten var det lidt svært og man skulle lige ind i de nye rutiner. Men efter noget tid blev det hele egentlig bare en vane, og man havde mere overskud og energi i hverdagene. Det har været kanon for mig at få et nyt træningsprogram hver 3. uge, hvilket bare er med til og holde motivation oppe. Samtidig er Kasper god til at holde en i ørerne med kosten og sørge for at man udfører øvelserne rigtig. Så det har været helt perfekt.

Fortæl lidt nærmere om, hvordan netop dette forløb har indfriet dine forventninger og mål:

Det er gået over alt forventning. Mit mål var at tabe mig uden og miste muskelmasse og havde ikke regnet med, inden vi startede, at jeg skulle smide næsten 10 kg, og udover det har jeg fået 1 kilo mere i muskelmasse. Efter dette forløb har jeg bare fået endnu mere blod på tanden med fitness, og har en lille drøm om at stille op til en fitnesskonkurrence en dag.

Kan du anbefale andre at indgå et forløb med Unlimited Performance?

Det kan jeg i hvert fald!