Før/efter billeder

Kasper opnår fedtprocent under 10

Har du opnået dine mål i dit forløb med Unlimited Performance:

Jeg havde et overordnet mål som hed, at jeg gerne ville være sommerklar. Dette mål blev opnået. Derudover havde jeg et ikke officielt mål, som var at jeg gerne ville have min fedt procent under de 10 %, og dette mål blev også opfyldt. Derudover havde jeg i flere år trænet meget, men ikke følt at jeg havde fået nok ud af min træning, fordi min krop ikke viste synlige fremgang. Derfor havde jeg også et mål, som hed at jeg gerne ville føle og se en synlig fremgang, og dette mål må man sige at jeg også fik opfyldt.

Hvordan føler du dit forløb har været med faste programmer og kostplaner?

Jeg synes at mit forløb med kostplan og træningsprogrammer har været rigtig godt. Jeg har haft meget stor glæde af at få lavet en kostplan, fordi jeg længe har levet i et kalorie underskud, og med kostplanen fik jeg en rigtig god plan, hvor jeg kunne se lige præcis hvor meget og hvad jeg skulle spise på forskellige tidspunkter. Mit energiniveau steg utrolig meget, og jeg kunne mærke at mine muskler fik den næring den skulle. For første gang kunne jeg se hvor stor en betydning mad har for træningen. Jeg havde fra starten utrolig meget motivation for projektet, og jeg havde ikke svært ved at overholde kostplanen og jeg sprang heller ingen træningspas over. Jeg synes at træningsprogrammet var utrolig godt. Med træningsprogrammet fik jeg fjernet mine tidligere træningsrutiner, hvor jeg altid kørte samme øvelser, sæt og gentagelser, og i stedet kom der nye spændende øvelser ind i programmet og nye gode træningsrutiner er kommet ind.

Har du opdaget/lært noget nyt undervejs?:

Min største erfaring i projektet var, at jeg virkelig fandt ud af, hvor stor en betydning kosten har for træningen. Jeg havde godt hørt om at kosten var alt, men jeg havde ikke troet på at kosten var så vigtig! Kosten er jo 80 % af ens fremskridt. Jeg havde aldrig troet at det var så vigtigt. Derudover har jeg fået en meget større viden omkring fastlægning af træningsprogram, og en ændring af denne i hvert fald en gang om måneden er utrolig vigtig for at musklerne hele tiden bliver stresset.

Har du følt dig motiveret og vejledt?

Jeg synes at vejledningen har været utrolig god. De spørgsmål jeg havde, blev svaret lynhurtigt og i en venlig og professionel tone. Derudover til diverse test var du en utrolig god motivation til at presse sig selv 100 %. De gange, hvor du trænede med var utrolig gode, fordi der hele tiden kom gode vinkler til træningen og udførslen af øvelserne. Jeg har virkelig med din hjælp fået en meget bedre teknik og jeg tænker altid på at lave øvelsen rigtig.

Hvad har været bedst/værst ved forløbet?

Det værste ved forløbet har været alle de sociale arrangementer med universitetet, venner og familie jeg har takket nej til pga. dette forløb. Jeg har de gange jeg har været til familie ”tam-tam” fået speciel lavet kost. Samtidig skal man gøre op med sig selv, om man er klar til at undvære disse sociale arrangementer. Det bedste har været at få en større viden omkring træningen og kosten, men samtidig har det også været utrolig dejligt med en følelse af sundhed. Jeg har haft meget energi og overskud til hverdagens daglige gøremål, fx lektier og indkøb.

Vil du anbefale Unlimited Performance til andre?

Jeg vil anbefale UP til andre, fordi vejledningen har været rigtig god. Du har en utrolig stor viden inden for træningen, og alle kan få skræddersyet et forløb så det passer til ens mål. Det er ligegodt om det er at man gerne vil tabe sig eller tage på, så har jeg en fornemmelse af at du har meget styr på det du laver. Derudover er servicen i top og man kan altid kontakte dig, hvis man er i tvivl om noget. Derudover så kan det mærkes hvor meget du brænder for træningen, og din motivation smitter utrolig meget af. Jeg synes også at det gør en stor forskel at du selv har prøvet det på egen hånd, og derfor ved, hvad det er man går i gennem. Dine erfaringer med træningen er du god til at give videre. Alt i alt, så har jeg kun positive ting at sige om UP.