Før/efter billeder

Kristian vinder Athletic Fitness +/- 178cm NC16

undefined

 

Quick facts:

 

Navn: Kristian Frank

 

Alder: 27  år

 

Højde: 174 cm (målt til konkurrence)

 

Vægt: 76 kg fitnesskonkurrence – 82 kg normalt

 

 

 

Hvorfor valgte du Unlimitedperformance?

 

Unlimited Performance ejes af mine 2 gode venner Timmy og Kasper, som jeg har kendt 5-6 år. Jeg har derfor stor tillid til dem og er bekendt med deres filosofi omkring træning, sundhed og livsstilsændringer. Timmy(min træner) har gode teoretiske forudsætninger, men det var på baggrund af hans praktiske erfaringer at han blev min træner. Han kender mig godt, og han har en unik evne til at udvikle et forløb der er tilpasset mig. Vores personlighed og tilgang til træning ligner på flere områder hinanden, og jeg kan ikke på nuværende tidspunkt komme i tanke om en bedre og mere kompetent personlig træner der skulle kunne udvikle mig i samme omfang som Timmy.

 

undefined

 

 

 

Hvordan kom du i gang med træning?

 

Jeg blev introduceret til styrketræning, da jeg spillede Liga fodbold i RandersFC. Her blev jeg sat til at lave forskellige vægtløftnings variationer og andre multileds øvelser som squat og bænkpres, hvilket jeg synes var meget sjovt. Det begyndte herefter at fylde mere og mere. Jeg havde på daværende tidpunkt 10 træningspas om ugen, hvor fodbold fyldte 80%. Styrketræningen tog over og jeg droppede til sidst fuldstændig den bette dejlige runde læderkugle.

 

 

 

"Styrketræningen tog over og jeg droppede til sidst fuldstændig den bette dejlige runde læderkugle."

 

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor valgte du  at stille op til Athletic Fitness?

 

Jeg tænkte jeg kunne blive god til det, og så har jeg en ting for at bryde ud af min komfort zone. Jeg har konkurreret i så mange forskellige sportsgrene efterhånden, og tænkte at Athletic Fitness var fedt, da der både er den æstetiske udfordring i symmetri, og samtidigt den Performance baserede del. I modsætning til andre sportsgrene jeg har konkurreret i som eksempelvis vægtløftning og crossfit, så forestillede jeg mig at dette ville stille et særligt krav til min mentale tilgang og udvikling, og det tiltalte mig mest.

 

"Athletic Fitness var fedt, da der både er den æstetiske udfordring i symmetri, og samtidigt den Performance baserede del."

 

 

 

Hvor kommer din motivation fra?

 

Min motivation kommer primært af processen! Jeg fulgte min træners proces på tæt hold, da han stillede op i Athletic Fitness, hvor træningen var intens og det motiverede mig. Derudover så motivere det mig at være god til noget. Jeg finder stor tilfredshed og glæde ved at vinde i sport. Den daglige kamp for at levere kvalitet til hvert træningspas i håbet om at blive nr.1.

 

"Jeg finder stor tilfredshed og glæde ved at vinde i sport."

 

undefined

 

 

 

Hvilken træning har virket bedst for dig?

 

Første del af et træningspas var oftest opbygget omkring store øvelser, squat, bænk og dødløft som ofte blev supersættet med hinanden. Formålet var bl.a. at det skulle øge muskelmasse, forbrænding og give mig en god arbejdskapacitet.

 

Andel del var meget specifik rettet mod styrkerunden med pullups, roning og dips. Jeg roede aldrig langt. Kun intervaller typisk 30-90 sekunder, hvor der var meget fokus på trykke til og arbejde mentalt med laktattolerance, altså bare blive ved selvom det gør ondt.

 

"Jeg roede aldrig langt."

 

 

 

Et typisk pas kunne se således ud:

 

Squat 130kg: 4x4 – A1 (første supersæt)

 

Bænkpres 100kg: 4x5 – A2 (andet supersæt)                  (1-3 minutter imellem hver)

 

Leg curl: 4x10 – A3 (tredje supersæt)

 

Pull ups: 2xMAX – A1

 

Roning: 2xMAX – A2              (2-3 minutter mellem hver)

 

Dips: 2xMAX – A3

 

 

 

Hvilken type diæt eller kostråd følger du?

 

Ikke noget specifikt. Men hørte engang en klog man tale om noget med ”Earn/Fit your macros”. Det har jeg fundet inspiration i. Hvis jeg har trænet hårdt, så har jeg fortjent min mad og spiser måske lidt mere. Hvis jeg har spist rigtig meget tidligt på dagen, så kan jeg måske finde på at spise lidt mindre senere på dagen. Ellers forsøger jeg at varierer min kost og lave mad der tiltaler mig. Jeg har spist meget pizza og sushi i ugerne op til konkurrencen fordi det kan jeg godt lide. Så har jeg bare skåret lidt i de andre måltider på den pågældende dag.

 

"Jeg har spist meget pizza og sushi i ugerne op til konkurrencen"

 

 

 

Kost plan:

 

Morgenmad – supershake

 

300 ml letmælk – 200g hakket spinat frosne – 1 scoop choko pruttepulver (proteinpulver red.) – 1 stor håndfuld mandler

 

 

 

Skolemad+før træning – kød, grønt, nødder

 

5-600 gram kød(typisk oksefars) – 500gram grøtsagern – 1 stor håndfuld nødder/kerner/mandler

 

 

 

Efter træning – Shake med 1 scoop pruttepulver og 100 gram gryn

 

 

 

Aftensmad - Wok

 

2-300 gram kylling – 300 gram færdiglavet ris – 4-500 gram grønt – krydret med chili, soya, kokosmælk.

 

 

 

Aftensnack – lidt af forskelligt

 

500 ml skyr – 1 håndfuld valnødder – 1 spsk kokosmasse

 

eller

 

5-6 æg – rugbrød

 

Eller

 

Supershake med ovnbagte mandler

 

 

 

Bulker du eller er du lean året rundt?

 

Jeg bulker i hvert fald ikke. Og lean er et begreb som kan tolkes forskelligt alt efter øjnene der ser. Så jeg kan ikke give et konkret svar. Jeg koncentrer mig bare om at hente mine næringsstoffer igennem gode madvarer, og når jeg er off season, så er spejlet og badevægten min indikater for om jeg skal justere i min kost. Så længe jeg føler velvære med masser af energi til træning og en forbedring i performance, så er jeg godt tilfreds.

 

"når jeg er off season, så er spejlet og badevægten min indikater for om jeg skal justere i min kost."

 

 

 

Hvilke kosttilskud burger du?

 

Protein, kreatin, purepharma fiskeolie, BCAA

 

Op til konkurrence suppleres beta-alanin.  

 

 

 

Hvad er dine mål eller ambitioner, med din træning, i fremtiden?

 

Meget uvisse lige nu. Det skal bestemmes i dialog med Timmy. Men kortsigtet er det at få implementeret vægtløftning i min træning igen, også arbejde med mine symmetri weakpoints. I fremtiden må det være at blive større, hurtigere og stærkere! For det er sjovest, og det er hvad det hele handler om.  

 

"I fremtiden må det være at blive større, hurtigere og stærkere!"