Før/efter billeder

Louise reducerer sin fedtprocent med 7 %

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?!

Louise, 30 år. Bor i Hobro, hvor jeg også arbejder i Jutlander Bank. I min fritid nyder jeg at lave lækkert mad, være i godt selskab med gode venner også bruger jeg en del tid på Junior Chamber International. Min træningsbaggrund, er alene 'selvlært' brug af almindelig maskiner i træningscenter og deres holdtilbud. Jeg har trænet af flere omgange i forbindelse med ønske om vægttab. I august 2014, besluttede jeg mig for at ændre kurs i forhold til både kost og motion.

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Jeg så et opslag fra et andet medlem fra JCI på Facebook, som roste UP. Jeg havde selv søgt lidt på nettet, men ikke fundet det rigtige match med en personlig træner. Jeg skrev til Rikke og fik en personlig anbefaling fra hende og var derefter ikke i tvivl om at kontakte Kasper.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Min livsstil inden opstart ved UP, var præget af sund kost og motion, da jeg ved egen hjælp havde tabt 10 kg. Da jeg startede ved UP, havde jeg brug for at få bygget mere viden på i forhold til sammensætning af kost og motion. Under forløbet med UP har min træning ændret sig væsentligt da jeg ikke før har trænet med vægtstængerne og løse håndvægte, og resultaterne er mærkbare. Jeg hat fået tilføjet meget ny viden i forhold til hvordan jeg tilpasser min kost min hverdag, og hvordan det er muligt at have en sund livsstil som en naturlig del af min hverdag.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan? Og hvad tænker du dine succeskriterier er?

Forløbet har mere end indfriet mine forventninger. Den grundlæggende viden om kostsammensætning er jeg sikker på har og vil få stor betydning for mig i fremtiden i forhold til at fylde den rigtige energi på kroppen. Jeg har været i et 5 måneders træningsforløb, inklusiv en ferie i 3 uger i Japan hvor UP selvfølgelig også stod klar med hjælp til vejledning i træning og kost under mon ferie. Under hele forløbet har jeg i alt tabt 5,2 kg og min fedtprocent er gået fra 23,2 til 16,5. Tallene er dog ikke det vigtigste, det vigtigste er den forskel som jeg kan både se og mærke på min krop - jeg har det rigtig godt!

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Forløbet har haft en rigtig positiv indvirkning på mig. Jeg har fået fyldt viden på i forhold til kost og motion, så jeg er sikker på jeg i fremtiden vil bruge min viden som en naturlig del af min hverdag. Jeg er under forløbet blevet bekræftet i at sætter jeg et mål, kan jeg i høj grad selv være med til at bestemme hvornår og hvordan jeg når målet. Træningsforløbet har i høj grad øget min selvtillid og jeg har det rigtig godt, både fysisk og psykisk.

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Fremadrettet skal den viden jeg har fået, være en naturlig del af min hverdag, så jeg kan holde fast i de gode rytmer jeg har både i forhold til kost og træning, så jeg kan fastholde de resultater jeg har opnået og være en sundere udgave af mig selv. UP og Kasper skal have rigtig meget ros for deres tilgang til mig, jeg har fået den ønsket sparring om kost og motion, fantastisk opbakning og motivation til lige at yde lidt mere samt en forståelse for end hverdag og situation - Tak.