Før/efter billeder

Plus 10 kg i bænkpres på 12 uger

Mads Lerche har på 12 uger forøget sin 1 RM og 3 RM i bænkpres med 10 kg. Mads er gået fra en 1 RM på 130 til 140 kg og en 3 RM på 120 til 130 kg.

Da vi gik i gang med forløbet opstillede Kasper et mål om at jeg skulle forøge min 3 RM fra 120 til 130 kg i bænkpres. Jeg kan huske at jeg tænkte at dette var fuldstændigt urealistisk, da min bænkpres var stagneret en smule forud for forløbet, og jeg derudover havde udmærket styr på de tekniske aspekter af løftet, så der dermed ikke var mange kilo at hente på den konto. Efter 12 ugers træning kunne jeg (en lille smule forbløffet) konstatere at målet blev nået, og både min 3 RM og 1RM blev forøget med 10 kg.

3 RM inden forløbet:

3 RM efter forløbet:

1 RM efter forløbet:

 

Som resultaterne ovenfor indikerer, har Mads primært haft fokus på at forøge sin styrke i bænkpres. Mads har haft bænkpres inkorporeret i sit træningsprogram 5 gange ugentligt, dette med forskellig intensitet, volumen og mange forskellige presvariationer. Mads har blandt andet benyttet bænkpres med elastik i 8-tal (se video) til at få en ekstra tung bænkdag ugentligt til at gøre ham mere komfortabel med tunge vægte, samtidig med at stresset og belastningen på bryst, skulder og albuer markant er reduceret sammenlignet med uden elastik. 

Mads har under forløbet samtidig reduceret både sin kropsvægt samt fedtprocent. 

Stats:

Alder: 22 år


Vægt: 87 kg


Højde: 187 cm

 

Mads har ladet sig indvillige i et lille interview omkring de seneste 12 uger.

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund

Mit navn er Mads Lerche, og jeg er 22 år gammel. Jeg har styrketrænet fast i et lille års tid, men har stiftet bekendtskab med træningsverdenen flere gange gennem en årrække som håbefuld fodboldspiller.

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?

Da jeg starter på Sportshøjskolen i Aalborg i august 2013, har det været vigtigt for mig at forsøge at forberede mig så godt som muligt til opholdet. Dette indebar b.la. et ønske om at starte et samarbejde med en personlig træner, for at skabe så gode resultater som muligt inden skolestarten. Derudover var det vigtigt for mig at den pågældende træner selv havde været elev på sportshøjskolen, så jeg havde mulighed for at blive guidet en lille smule i forhold til hvilke forventninger skolen har til sine elever

Hvad har du lært igennem de seneste 12 uger?

Det har været 12 utroligt lærerige uger. Jeg føler at jeg har fået et stort indblik i hvilke parametre man kan skrue på i forhold til at skabe resultater og fremgang i min træning. Samtidigt har jeg fået svar på en masse af de små-irriterende spørgsmål som man går og tumler med når man planlægger sin egen træning. Her har det været super rart at man har kunne få svar på disse spørgsmål hurtigt og kompetent, så man ikke har skullet bruge energi på at spekulere på dette.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Forløbet har indfriet mine forventninger og mere til! Da vi gik i gang med forløbet opstillede Kasper et mål om at jeg skulle forøge min 3RM fra 120 til 130kg i bænkpres. Jeg kan huske at jeg tænkte at dette var fuldstændigt urealistisk, da min bænkpres var stagneret en smule forud for forløbet, og jeg derudover havde udmærket styr på de tekniske aspekter af løftet, så der dermed ikke var mange kilo at hente på den konto. Efter 12 ugers træning kunne jeg (en lille smule forbløffet) konstaterer at målet blev nået, og både min 3RM og 1RM blev forøget med 10kg.

Føler du, at undertegnede som personlig træner har stået til rådighed for dig igennem forløbet?

Kasper har været utrolig nem at få fat i i de situationer, hvor der har været ting man har været i tvivl om. Han har formået at besvare evt. problemstillinger hurtigt og let forståeligt, og har fra start gjort det meget tydligt, at man altid har kunnet kontakte ham hvis man havde behov for det.

Kan du anbefale andre at indgå i et forløb med Unlimited Performance?

Jeg kan helt klart anbefale andre et forløb hos UP. Kasper er en utrolig dygtig og kompetent personlig træner, der har rigtig godt styr på det han laver. Den største cadeau jeg kan give ham, er hans evne til at skabe imponerende resultater imponerende hurtigt for hans klienter. Dette må om noget siges at være en essentiel egenskab for en personlig træner, og dette besidder Kasper til fulde!

Jeg siger tak for 12 spændende uger med Mads og må du have et rigtig godt og lærerigt ophold på skolen!