Før/efter billeder

Tolv uger med Anders

Anders har netop været igennem et 12 ugers forløb, der har fokuseret på at reducere kropsvægt og fedtprocent. Et forløb, der har leveret en personlig og fysisk udvikling. Anders udtaler:

”Dette 12 ugers forløb har haft kæmpe indflydelse på mit humør. Mit spejlbillede ser pludseligt mere fornuftigt ud. Før mine 12 ugers træning var jeg rigtig træt af hvis jeg skulle i svømmehal eller vise min krop offentligt. Det har jeg ikke noget imod nu, så jeg har fået meget bedre selvtillid. Det er også en kæmpe motivation til at blive ved med at spise sundt og udvikle min træning”

Stats før:
Vægt: 77 kg
Mave: 93 cm (omkreds målt omkring navle) 
Fedtprocent 19,1 
Fedtfrikropsvægt: 62,2 kg

Stats efter
Vægt: 72,5 kg
Mave: 82,5 cm (omkreds målt omkring navle)
Fedtprocent: 14,4
Fedtfrikropsvægt: 62,1 kg

Anders har ladet sig medvirke i et lille interview omkring de seneste 12 ugers strabadser. 

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund:

Mit navn er Anders Kjær. Jeg er 18 år gammel og kommer fra Vildbjerg. Jeg har gået i et motionscenter, dog uden videre viden om hvad jeg trænede, eller hvad jeg skulle træne, så jeg havde ingen erfaring inden for styrketræning. Dette gjorde, at jeg hurtigt blev træt af at gå i motionscenter. Udover den træning jeg gjorde i motionscenteret, løb jeg en gang i mellem samt jeg har spillet fodbold på hyggeplan.

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?

Jeg havde gået i en længere periode og lavet stort set ingenting, og så var jeg også begyndt at blive træt af min krop. Min søster Pia Kjær havde i længere tid gået og gejlet mig op til et træningssamarbejde med Kasper (da hun selv har ham som træner), men jeg synes det var mange penge at investere i. Hun viste mig så nogle resultater, Kasper havde opnået med andre atleter på forholdsvist kort tid (12 uger), hvilket gjorde at jeg valgte at gå i gang med min nye livsstilsændring. Weekenden før sommerferien begyndte jeg derfor endelig mit træningsforløb.

Hvad har du lært igennem de seneste 12 uger?

Jeg har lært vildt meget teknik. Jeg vidste godt hvad squat og bænkpres var, men efter mit træningsforløb med Kasper får jeg meget mere ud af hver enkelt øvelse. Det er også en motivation til at forsætte med træningen. Jeg føler, jeg får det makismale ud af træningen og at jeg undgår skader.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Ja bestemt. Jeg ønskede at få min fedtprocent ned og så fokuserede jeg meget på mine muskler fra hoften og op. Det synes jeg selv, jeg har opnået resultater med. Min fedtprocent gik fra 19 til 14,5 og udover det har jeg smidt 5 kg ren fedt. Nu er mit ønske at blive endnu mere markeret samt at få min fedtprocent endnu længere ned, og så fortsætter jeg med at træne det samme forløb. Jeg er også overbevist om at det bliver endnu et forløb med Unlimited Performance. Nu er min plan at opbygge muskelmasse og spise sundt. Så jeg har lidt mere at arbejde med til næste træningsforløb. 

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o. lign?

De 12 ugers forløb har haft kæmpe indflydelse på mit humør. Mit spejlbillede ser pludseligt mere fornuftigt ud. Før mine 12 ugers træning var jeg rigtig træt af hvis jeg skulle i svømmehal eller vise min krop offentligt. Det har jeg ikke noget imod nu, så jeg har fået meget bedre selvtillid. Det er også en kæmpe motivation til at blive ved med at spise sundt og udvikle min træning. Førhen følte jeg mig sund hvis jeg spiste en masse rugbrød. Nu spiser jeg stort set kun rugbrød på ”cheat days” og helst ikke ret meget. Før spiste jeg stortset aldrig grønt, men det gør jeg rigtig meget nu.

Føler du, at undertegnede som personlig træner har stået til rådighed for dig igennem forløbet?

Kasper har altid været til rådighed når man havde et spørgsmål. Der er flere gange hvor jeg har stået med aftensmaden og været i tvivl om nogle produkter jeg kunne bruge i manden og hvad jeg kunne tage som alternativ til noget andet fra kostplanen. Jeg har også haft spørgsmål mens jeg var oppe og træne og der har Kasper altid reageret hurtigt på mine spørgsmål.

Kan du anbefale andre at indgå i et forløb med Unlimited Performance?

Jeg kan stærkt anbefale UP. Jeg har en kammerrat, jeg træner med, som jeg har anbefalet at tage et 12 ugers forløb hos UP, og han overvejer kraftigt. Hvis man følger kostplan og intesiv træning kan man på ingen måde blive skuffet over resultatet. Kasper har styr på hvad man skal træne for at man opnår sit mål. Så det er op til en selv at have ryggrad til at gennemføre det.