Skrevet af: Anne Søndergaard

10 strategier til at tabe dig med buffet

Oplever du også at det svært at begrænse dig i buffeten eller får du ondt i maven over tanken om et socialt arrangement, hvor du ikke ved hvad der bliver serveret?

Oplever du tanker som ”åh nej, det må jeg ikke få, jeg er jo på diæt/kur” eller ”her er jo ikke noget af det som jeg må få – så kan det også være lige meget”?

Læs mere om alt eller intet mentaliteten her

Buffet på restaurant Fusion

 

Strategier til at tabe dig med buffet

 

Her får du UP’s 10 bedste strategier til, hvordan du kan spare på kalorierne den dag du skal i Buffet, så du kan fortsætte dit vægttab uden dårlig samvittighed eller ondt i maven

 

  1. Drik et stort glas vand inden spisetid, så spiser du mindre
  2. Tag kun én portion
  3. Prioriter hvad du vil smage, i stedet for at smage det hele
  4. Start med at fylde halvdelen af din tallerken med grønt (evt. fra pålægsfade / pynt) 
  5. Skær dit brød i 1/4, det gør det muligt at smage 4 toppings/pålæg på 1 skrive brød i stedet for 4 skiver brød. 
  6. Drik vand til maden i steder for saft, juice eller vin.
  7. Forsøg at vælge den fedtfattige proteinkilde (rullepølse, spegepølse, leverpostej, hamburgerryg – vælg hamburgerryg) 
  8. Spar på dressingen
  9. Spis et måltid mindre 
  10. Spis som du plejer allerede til det næste måltid

 

Forsøg at gøre det så godt du kan, træf de bedst mulige valg. Husk på at ”lidt bedre” er langt bedre end ingenting!

Det tager tid at ændre vaner og det vil ikke lykkes hver gang, men bær over med dig selv og forsøg at gøre det lidt bedre næste gang.

0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar